Άκης Σκέρτσος: «Ο κ. Κατρούγκαλος αποκάλυψε πως ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει επαναφορά του συντελεστή ασφαλιστικών εισφορών» – Η αποκάλυψη έγινε μετά από «πίεση» του Άδωνι Γεωργιάδη

 

«Χθες το βράδυ αποκαλύφθηκε από τον κ. Κατρούγκαλο άλλη μια κρυφή πτυχή της κυβέρνησης ειδικού σκοπού και ολικής καταστροφής που μας προτείνει ο κ. Τσίπρας: η επαναφορά δηλαδή του νόμου Κατρούγκαλου σε ό,τι αφορά τον συντελεστή ασφαλιστικών κρατήσεων των ελεύθερων επαγγελματιών στο 20% του ετήσιου εισοδήματος τους», τονίζει σε δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Άκης Σκέρτσος.


«Έχουμε προειδοποιήσει επανειλημμένα ότι το μη κοστολογημένο πρόγραμμα ΣΥΡΙΖΑ δεν «βγαίνει» χωρίς νέα φοροεπιδρομή στα εισοδήματα ή νέα δάνεια, ελλείμματα, χρέος και τελικά νέα εποπτεία. Όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές τόσο αποκαλύπτεται ότι δεν έμαθαν τίποτα από την ήττα του 2019 και το μόνο που επιδιώκουν είναι η επιστροφή για να ολοκληρώσουν όσα δεν πρόλαβαν στην προηγούμενη θητεία τους. Την Κυριακή λέμε “ναι” στην πρόοδο και την προκοπή όλων μας και “όχι” στη δεύτερη φορά στη συμφορά», αναφέρει ο κ. Σκέρτσος.

Η αποκάλυψη έγινε μετά την πίεση του Άδωνι Γεωργιάδη

Ο Άδωνις Γεωργιάδης πίεσε στα άκρα τον υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές, Γιώργο Κατρούγκαλο και τον ανάγκασε να κάνει την μεγάλη και ωμή ομολογία για την στάση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να επαναφέρει τις κρατήσεις 20% υπέρ ΕΦΚΑ στους ελεύθερους επαγγελματίες, κάτι που κατέστρεψε πολλούς ανθρώπους, αλλά να επαναφέρει και το 100% προκαταβολής του φόρου, αν βέβαια κερδίσει τη μάχη της κάλπης και επανέλθει στην εξουσία.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ήταν καλεσμένος μαζί με τον Γιώργο Κατρούγκαλο σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Blue Sky. Εκεί ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων άρχισε να πιέζει τον Γιώργο Κατρούγκαλο να ομολογήσει τα αληθινά πλάνα του ΣΥΡΙΖΑ αν κερδίσει τις εκλογές.


Εκεί ο Κατρούγκαλος είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ σκοπεύει να επαναφέρει το 20% κρατήσεις υπέρ ΕΦΚΑ στους ελεύθερους επαγγελματίες, αλλά και την προκαταβολή 100% του φόρου, την οποία ο τέως υπουργός είπε ότι την θεωρεί «απολύτως δίκαιο μέτρο».


Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη και το σχετικό βίντεο της… ομολογίας Κατρούγκαλου:

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *