Άκης Σκέρτσος: “Η δυσανεξία του ΣΥΡΙΖΑ στους θεσμούς δε μας εκπλήσσει”

Στις διαμαρτυρίες του ΣΥΡΙΖΑ μέσω της εκπροσώπου Τύπου του, Πόπης Τσαπανίδου, για τις αποφάσεις της διακομματικής επιτροπής ενόψει του ντιμπέιτ για τις Εθνικές Εκλογές τις 21ης Μαΐου απάντησε ο Υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Άκης Σκέρτσος. 


Ο κ. Σκέρτσος αναφέρθηκε στον τρόπο διεξαγωγής του προεκλογικού αγώνα και το σημαντικό ρόλο της διακομματικής επιτροπής, λέγοντας χαρακτηριστικά πως η “δυσανεξία” του ΣΥΡΙΖΑ στους θεσμούς είναι κάτι που δεν προκαλεί εντύπωση, ενώ έκανε λόγο και για έλλειψη σεβασμού προς τα άλλα κόμματα. 

«Η διακομματική επιτροπή, δηλαδή ο συναινετικός θεσμός που εδώ και δεκαετίες ορίζει τις διαδικασίες και τους όρους διεξαγωγής του προεκλογικού αγώνα, αποφάσισε για ένα debate μεταξύ των έξι επικεφαλής των κοινοβουλευτικών κομμάτων την Τετάρτη 10 Μαΐου. Αυτό αποφασίσθηκε ομόφωνα και αυτό θα γίνει. Ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να προσκαλεί ή να αυτοπροσκαλείται, να επιβεβαιώνει ότι είναι εξαίρεση όσο θέλει. Η δυσανεξία του στους θεσμούς δεν μας εκπλήσσει. Η στάση του είναι αποκαλυπτική ως προς τον σεβασμό του στα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης. Η απομόνωσή του είναι καθολική και η στάση του κωμική», αναφέρει ο Υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Άκης Σκέρτσος απαντώντας σε δήλωση της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μια σκέψη για “Άκης Σκέρτσος: “Η δυσανεξία του ΣΥΡΙΖΑ στους θεσμούς δε μας εκπλήσσει””