Αίγινα – πατέρας 14χρονης: “Θα μπορούσαμε να έχουμε τραγωδία”

Την πύλη των δικαστηρίων Πειραιά πέρασαν σήμερα οι δύο οδηγοί πούλμαν που συνελήφθησαν μετά το ατύχημα που έλαβε χώρα σε σχολική εκδρομή στην Αίγινα όταν και “λύθηκε” το χειρόφρενο του λεωφορείου με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρεις μαθήτριες.


Στους δύο άντρες ασκήθηκε δίωξη για τρία πλημμελήματα ανάμεσα σ’ αυτά επικίνδυνη οδήγηση και σωματικές βλάβες από αμέλεια και στην συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι.

Από τις τρεις μαθήτριες που διακομίστηκαν στο Παίδων Αγία Σοφία η μία πήρε χθες το βράδυ εξιτήριο. Πιο σοβαρά έχει τραυματιστεί το ένα από τα δύο κορίτσια, που θα παραμείνει στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ), σύμφωνα με το Star.

«Το πρώτο πράγμα που μου είπε: “Μπαμπά είδαμε ένα λεωφορείο να έρχεται κατά πάνω μας!”. Τα παιδιά είχαν Άγιο, θα μπορούσαμε σε μία στιγμή να έχουμε μία τραγωδία», είπε ο πατέρας της μίας 14χρονης στο Star ενώ συνέχισε λέγοντας: «Ήταν χαρούμενο και είχα την ανησυχία να περάσει καλά. Και γύρισαν τα κορίτσια έτσι όπως γύρισαν».

«Μιλάει με δυσκολία γιατί πονάει και έχει οξυγόνο συνέχεια δεν μπορεί να αναπνεύσει καλά…», πρόσθεσε ο πατέρας της 14χρονης.


 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

3 σκέψεις για “Αίγινα – πατέρας 14χρονης: “Θα μπορούσαμε να έχουμε τραγωδία””