Άγριο τρολάρισμα στον Ευάγγελο Αντώναρο για την επική δήλωση: «Έβλεπα τη διαφορά ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ αλλά δεν το έλεγα για μην να δίνω ελπίδες»

 

Άγριο τρολάρισμα έγινε στον Ευάγγελο Αντώναρο από χρήστες του Twitter που σχολίασαν με τον δικό τους τρόπο την επική δήλωση του υποψήφιου Βουλευτή του ΣΥΡΖΑ και του… έδωσαν και κατάλαβε: «Έβλεπα τη διαφορά ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ αλλά δεν το έλεγα για να δίνω ελπίδες»


Ο Ευάγγελος Αντώναρος, που ο κόσμος «μαύρισε» στις εκλογές και δεν βγήκε βουλευτής είπε σε συνέντευξή του το βράδυ της Τετάρτης ότι «έβλεπε» τη διαφορά ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 21ης Μαΐου αλλά δεν έλεγε τίποτα.

«Εγώ έβλεπα μια διαφορά» είπε ο Ευάγγελος Αντώναρος στο AtticaTV για το εκλογικό αποτέλεσμα της περασμένης Κυριακής

Και συνέχισε «γιατί Βαγγέλη Αντώναρε έλεγες “πάτε καλά”;». Σύμφωνα με τον Ευάγγελο Αντώναρο, δεν έλεγε την αλήθεια στον ΣΥΡΙΖΑ «γιατί ήμουν ενταγμένος σε ένα κόμμα και έπρεπε να ενθαρρύνω, να δίνω ελπίδες να κρατώ ζεστούς τους ανθρώπους που έρχονται».

Υπενθυμίζεται ότι σε προηγούμενες τοποθετήσεις του πριν τις εκλογές ο Ευάγγελος Αντώναρος έλεγε ότι «τα δύο μεγάλα κόμματα ήταν στο 32%-33%», ότι «η Νέα Δημοκρατία θα είναι τυχερή να δει το 3 μπροστά από το ποσοστό της» και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «θα πιάσει τα ποσοστά του 2019».


Φυσικά η δήλωση Αντώναρου δεν πέρασε απαρατήρητη από τους χρήστες του twitter και το τρολάρισμα έπεσε βροχή.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *