Άγρια δολοφονία στην Κύπρο: 35χρονη βρέθηκε δεμένη και φιμωμένη – Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αρχές

Άγρια δολοφονημένη βρέθηκε μια 35χρονη ουκρανικής καταγωγής σε διαμέρισμα στην Λεμεσό της Κύπρου.


Σύμφωνα με πληροφορίες, η 35χρονη εντοπίστηκε τα ξημερώματα της Κυριακής δεμένη, φιμωμένη, ημίγυμνη και με τραύμα στο πρόσωπο. Επίσης, είχε γύρω από το λαιμό της πλαστικό σχοινί και ύφασμα. Tο θύμα εντοπίστηκε από μια φίλη της.

Οι έρευνες για τον δράστη είναι σε πλήρη εξέλιξη και οι Αρχές αναζητούν για διευκόλυνση των ανακρίσεων έναν άνδρα τουρκικής καταγωγής, του οποίου τα στοιχεία έδωσαν στην δημοσιότητα. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον 25χρονο ERKAN ALKAN.

Η ανακοίνωση της Κυπριακής Αστυνομίας:

«Η Αστυνομία καταζητεί τον ERKAN ALKAN, 25 ετών από την Τουρκία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση φόνου εκ προμελέτης, που διαπράχθηκε μεταξύ των ημερομηνιών 6-7/5/2023 στην επαρχία Λεμεσού, με θύμα 35χρονη γυναίκα.


Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στον αριθμό τηλεφώνου 25805057 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό».


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μια σκέψη για “Άγρια δολοφονία στην Κύπρο: 35χρονη βρέθηκε δεμένη και φιμωμένη – Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αρχές”