Αυτό είναι το ζευγάρι των Ελλήνων που συνελήφθη στην Τουρκία

Ένα ζευγάρι Ελλήνων που επισκέφτηκε την Τουρκία την Κυριακή, συνελήφθη από τις Αρχές της γειτονικής χώρας.


Ο αστυνομικός Μ.Β. από τον Έβρο, που κατάγεται από την Άνθεια και υπηρετεί στο Α.Τ. Φερών του Έβρου, επισκέφτηκε την Τουρκία μαζί με την Α.Τ., την περασμένη Κυριακή.

Το ζευγάρι των Ελλήνων επρόκειτο να επιστρέψει σήμερα στην Ελλάδα, ωστόσο, αυτό δεν συνέβη ποτέ, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός.

Ο αστυνομικός και η γυναίκα συνελήφθησαν στην Ανδριανούπολη, όπου και κρατούνται μέχρι αυτή την ώρα.

Πληροφορίες του enikos.gr κάνουν λόγο για σύλληψή τους ενδεχομένως και από την στρατοχωροφυλακή, κάτω από συνθήκες που παραμένουν αδιευκρίνιστες μέχρι και αυτή τη στιγμή.


Συναγερμός για τη σύλληψη των δύο Ελλήνων στην Τουρκία
Οι τουρκικές Αρχές επιβεβαίωσαν στις ελληνικές Αρχές την είδηση της σύλληψης των δύο Ελλήνων. Παρότι δεν έχει αποσαφηνιστεί ακόμη ο λόγος της σύλληψής τους, εκτιμάται πως κατηγορούνται ότι εντοπίστηκαν εντός της απαγορευμένης στρατιωτικής ζώνης.


Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Evros-news.gr, ο αστυνομικός είχε πάει εκδρομή από τους Κήπους στην Τουρκία. Σύμφωνα με την ίδια ιστοσελίδα, οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι συνελήφθη στην Αδριανούπολη και ότι κινούνταν σε απαγορευμένη περιοχή. Εκτός από τον αστυνομικό έχει συλληφθεί και η γυναίκα που ήταν μαζί του, η οποία είναι από τις Φέρες.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *