Άδωνις Γεωργιάδης: Το εύστοχο σχόλιο για τη στάση του Αλέξη Τσίπρα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και η σύγκριση με τον Τζορτζ Μπους

 

Ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε με τον πιο εύστοχο, έξυπνο και καίριο τρόπο την στάση του Αλέξη Τσίπρα να σέρνει τα εξ αμάξης για τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ θύμισε μια ιστορία από την επίσκεψη του Τζορτζ Μπους του πρεσβύτερου στην Ελλάδα το 1994.


Ο Άδωνις Γεωργιάδης υπενθύμισε πως όταν ο Τζορτζ Μπους ο πρεσβύτερος είχε έρθει στην Ελλάδα για επίσκεψη το 1994 είχε ερωτηθεί από δημιογράφους να σχολιάσει αποφάσεις που είχε πάρει ο Μπιλ Κλίντον, ο οποίος τον είχε κερδίσει στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ εκείνη την περίοδο.

Ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ αρνήθηκε να πει το παραμικρό για τον Κλίντον τονίζοντας: «περιμένετε τώρα στα σοβαρά από μένα, να κατηγορήσω τον Πρόεδρο της χώρας μου ευρισκόμενος σε ξένη χώρα; Σας παρακαλώ πολύ…» και έφυγε αφήνοντας σύξυλους τους δημοσιογράφους.

Αναλυτικά ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε σε ανάρτησή του στο twitter:

Ήταν καλοκαίρι του 1994 ο τέως πλέον Πρόεδρος των ΗΠΑ Τζώρτζ Μπους ο πρεσβύτερος είχε έρθει για διακοπές στην Ελλάδα. Είχε προηγηθεί η αναπάντεχη ήττα του από τον σχεδόν άγνωστο έως πριν λίγο καιρό Μπιλ Κλίντον, μετά από μία πολύ σκληρή προεκλογική διαμάχη στις ΗΠΑ όπου ο Μπους, ο οποίος αρχικά προηγείτο και λόγω του Πολέμου στον Κόλπο με μεγάλη διαφορά, τελικά έχασε.


Οι δημοσιογράφοι στην Ελλάδα όρμηξαν μόλις είδαν τον Μπους σε μία στάση του στην Ελλάδα και άρχισαν να τον ρωτούν για διάφορες αποφάσεις που είχε πάρει ο νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ ενάντιες στην πολιτική του προκατόχου του προφανώς πιστεύοντας ότι θα είχαν να παίξουν ωραίο θέμα με τον τέως να κατηγορεί τον νυν.


Και τότε ο Μπους τους είπε επί λέξει τα εξής: «περιμένετε τώρα στα σοβαρά από μένα, να κατηγορήσω τον Πρόεδρο της Χώρας μου ευρισκόμενος σε ξένη Χώρα; Σας παρακαλώ πολύ…» και έφυγε αφήνοντας τους άγαλμα…έτσι κτίζοντας οι μεγάλες Χώρες και έτσι συμπεριφέρονται στο Εξωτερικό οι αληθινοί Ηγέτες…

Ε με τον Τσίπρα και τις γελοιότητές του καμία απολύτως σχέση …

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *