Άδωνις Γεωργιάδης: «Τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ θα κρυφτούν στα λαγούμια τους μετά τις εκλογές»

Ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε με τον δικό του τρόπο, διάφορους ανώνυμους υβριστές που υπό το καθεστώς της ανωνυμίας σχολιάζουν με υβριστικά μηνύματα τις αναρτήσεις που κάνει στις σελίδες του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δη στο twitter. Μάλιστα ο υπουργός κατονόμασε και την κομματική τους προέλευση, καθώς χαρακτήρισε τους υβριστές «τρολ του ΣΥΡΙΖΑ».


Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων τόνισε ότι το twitter έχει εξελιχθεί στο πιο τοξικό μέσο, διότι όπως επεσήμανε ό,τι ανάρτηση κάνει, «τρέχουν από κάτω τα τρολ του Σύριζα να υβρίσουν, να προκαλέσουν, να προσβάλουν».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, επεσήμανε ότι θα το κάνουν μεν μέχρι τις εκλογές, αλλά όπως και την προηγοήμενη φορά, αλλά μετά τις εκλογές θα κρυφτούν στα λαγούμια τους.

Αναλυτικά ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε στο ποστ που έκανε στο twitter:

«Δυστυχώς το τουίτερ έχει εξελιχθεί στο πιο τοξικό μέσο. Ό,τι ανάρτηση και να κάνω, τρέχουν από κάτω τα τρολ του Σύριζα να υβρίσουν, να προκαλέσουν, να προσβάλουν.Μήν ανησυχείτε έως τις Εκλογές θα το κάνουν με ένταση, μετά όπως και την προηγούμενη φορά θα κρυφτούν στα λαγούμια τους».


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *