Άδωνις Γεωργιάδης: Στο πλευρό του Νίκου Παπαθανάση – Έκανε τουίτ με στοιχεία, «είμαστε μαζί σου σ’ αυτή την αήθη επίθεση»

 

Ο Άδωνις Γεωργιάδης στέκεται στο πλευρό του Νίκου Παπαθανάση στην υπόθεση της επίθεσης λάσπης που δέχεται ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων από το Documento του Κώστα Βαξεβάνη.


Ο υπουργός Ανάπτυξης έκανε ανάρτηση στο twitter για το όλο θέμα, στο οποίο παρέθεσε στοιχεία και επισήμανε ότι όλοι είναι στο πλευρό του Νίκου Παπαθανάση σε αυτή την αήθη επίθεση.

Αναλυτικά ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε στο ποστ που έκανε:

Ο Κώστας Βαξεβάνης εσκεμμένα συκοφαντεί τον Νίκο Παπαθανάση παίζοντας με τον πόνο των ανθρώπων που χρωστούν χρήματα στις Τράπεζες και ψευδώς έγραψε ότι του έγινε κούρεμα -97% σε δάνειο 1,8 εκ στο οποίο ήταν εγγυητής.

Τα πραγματικά περιστατικά, το δάνειο το πήρε εταιρία, εξυπηρετείτο κανονικά για χρόνια, ο Νίκος ήταν και παραμένει συνεγγυητής μαζί με πολλούς άλλους και με πολλά ακίνητα υποθηκευμένα.


Ο συμβιβασμός αφορά μόνον στην μεταβίβαση του μισού ενός διαμερίσματος αντικειμενικής αξίας 180.000€/90.000€ στο οποίο είχε 1η υποθήκη άλλη Τράπεζα αυτή που έδωσε το Στεγαστικό.


Βάσει των νόμων πρώτα εξοφλείται το στεγαστικό και μετά πληρώνεται από ο,τι μένει η δεύτερη υποθήκη.

Δηλ από τις 90.000 η 1η Τράπεζα λαμβάνει την μερίδα το λέοντος και η δεύτερη ό,τι απομείνει. Αυτό υπολογίστηκε στο ποσό του συμβιβασμού και πολλά έδωσε κατά την γνώμη μου.

Εγγυητής παραμένει με το υπόλοιπο της περιουσίας το, το δάνειο είναι ακούρευτο και η Τράπεζα συνεχίζει κανονικά τις νομικές ενέργειες της είσπραξης του.

Έως τις Εκλογές μόνον τοξικότητα θα έχει να προσφέρει ο Σύριζα καθώς δεν έχει τίποτε απολύτως να πει για το μέλλον της Χώρας. Μην τους επιτρέπετε να σπιλώνουν έτσι ανθρώπους. Νίκο είμαστε όλοι μαζί σου σε αυτήν την αήθη επίθεση!


https://twitter.com/AdonisGeorgiadi/status/1639967592604483586?s=20

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *