Άδωνις Γεωργιάδης: Παράδειγμα σε πάνω από 80 χώρες η πρωτοποριακή τριπλή ομιλία του σε τρεις εκδηλώσεις με ολόγραμμά του

 

Η πρωτοποριακή ομιλία του Άδωνι Γεωργιάδη μέσο ολογράμματος την ίδια ώρα σε τρεις παράλληλες εκδηλώσεις αναμένεται να αποτελέσει παράδειγμα σε πάνω από 80 χώρες από την εταιρεία HYPERVSN.


Η HYPERVSN, μία εταιρεία startup με έδρα το Λονδίνο στην οποία έχουν εισέλθει ως επενδυτές ηχηρά ονόματα όπως ο Ρίτσαρντ Μπράνσον και ο Μαρκ Κιούμπαν ενημέρωσε τους κ.κ. Γιώργο Γιαννακάκο και Ηλία Παπακωνσταντίνου της FFP Group, τους ανθρώπους δηλαδή που διοργάνωσαν την πρωτότυπη τριπλή ομιλία του Άδωνι Γεωργιάδη με ολόγραμμα σε τρεις εκδηλώσεις, ότι σκοπεύει να αναδείξει την περίπτωση ως «case of excellence» και στις 80 χώρες που σήμερα δραστηριοποιείται, όπως ανέφερε το protothema.gr.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε ταυτόχρονα μέσω ολογράμματος σε τρία διαφορετικά σημεία.

Η μία αίθουσα που μίλησε ήταν στο Ψυχικό, η δεύτερη στο Μαρούσι και η τρίτη στο Γαλάτσι, με τον ίδιο να σχολιάζει ότι «η τεχνολογία μπορεί να αλλάξει τα πάντα».

Η τριπλή ομιλία του Άδωνι Γεωργιάδη μέσω ολογράμματος θα αναδειχθεί ως παγκόσμιο παράδειγμα από τη βρετανική εταιρεία που ανέπτυξε τη συγκεκριμένη τεχνολογία.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

2 σκέψεις για “Άδωνις Γεωργιάδης: Παράδειγμα σε πάνω από 80 χώρες η πρωτοποριακή τριπλή ομιλία του σε τρεις εκδηλώσεις με ολόγραμμά του”