Άδωνις Γεωργιάδης: «Ο Τσίπρας αφήνει τον Πολάκη να πλήξει τον Νίκο Χατζηνικολάου με βρώμικο τρόπο, επειδή δεν τον συμπαθεί»

 

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έβαλε τα πράγματα στη θέση τους με στοιχεία για τα σενάρια που διαρρέει ο ΣΥΡΙΖΑ με μπροστάρη τον Παύλο Πολάκη περί αρύθμιστων χρεών του Ομίλου Real του Νίκου Χατζηνικολάου.


Ο Άδωνις Γεωργιάδης ήταν καλεσμένος χθες το βράδυ (3.4.2023) μαζί τον Νίκο Φίλη του ΣΥΡΙΖΑ στο Kontra Channel και μίλησε για όλα και την υπόθεση του Νίκου Χατζηνικολάου.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων σε ποστ που έκανε για το όλο θέμα ανέφερε ότι έχει δει τις καρτέλες και όλα τα χρέη του ομίλου Real είναι ρυθμισμένα, ενώ τόνισε ότι αν όσα λέει ο Πολάκης για το ζήτημα είναι ψεύδη τότε «ο Τσίπρας αφήνει τον Πολάκη να κάνει όλη αυτή την συκοφαντία προφανώς για να πλήξει έναν δημοσιογράφο που δεν συμπαθεί και το κάνει με τον γνωστό βρώμικο του τρόπο».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε επίσης ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μιλάει καθόλου για το υπόλοιπο 50% του ομίλου Real το οποίο είπε ότι ανήκει στο Ανδρέα Κουρή, ιδιοκτήτη του Ομίλου Kontra.

Αναλυτικά ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε στο ποστ που έκανε:


Περίμενα να πάω στο @KontraChannel  για να αναδείξω την Υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ, του Αλέξη Τσίπρα προσωπικά αλλά και φυσικά του Παύλου Πολάκη.


Ο βουλευτής Χανίων του Τσίπρα, ο οποίος προφανώς ποτέ δεν επρόκειτο να φύγει αφού τον έχει για τις βρώμικες δουλειές, όλη την περασμένη εβδομάδα κατηγορούσε τον Νίκο Χατζηνικολάου για τα χρέη του Ομίλου Real κλπ κλπ όμως όταν τα πρωτοδιάβασα αμέσως σκέφθηκα ότι για έναν «περίεργο» λόγο ο Πολάκης κατηγορούσε διαρκώς το 50% του Ομίλου αλλά αποσιωπούσε εντελώς το άλλο 50% δηλ τον κ. Ανδρέα Κουρή, ιδιοκτήτη του Ομίλου Kontra.

Εάν ο Όμιλος Real είναι πράγματι μπαταχτσήδες και είναι αληθή όσα λέει ο Πολάκης τότε όλοι οι δημοσιογράφοι του Kontra πληρώνονται από αυτά τα χρέη και άρα ο βασικός σταθμός που στηρίζει τον Σύριζα είναι μπαταχτσής. Εάν είναι ψευδή, σας διαβεβαιώ επειδή είδα τις καρτέλες, όλα τα χρέη είναι ρυθμισμένα, τότε ο Τσίπρας αφήνει τον Πολάκη να κάνει όλη αυτή την συκοφαντία προφανώς για να πλήξει έναν δημοσιογράφο που δεν συμπαθεί και το κάνει με τον γνωστό βρώμικο του τρόπο.

Φαντάζεστε αυτοί οι άνθρωποι οι τόσο βρώμικοι και πονηροί συκοφάντες να έπαιρναν ξανά την εξουσία; Η Αναστασία Γιάμαλη  καλώς δεν με διέκοψε καθώς είναι μία από τους εργαζόμενους και του Real και του Kontra που αν ο  Τσίπρας (διότι αυτός έβαλε προφανώς τον Πολάκη) επετύγχανε στον σκοπό του θα έμενε χωρίς δουλειά μαζί με πολλούς άλλους.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *