Άδωνις Γεωργιάδης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ θεωρούσε εύκολο αντίπαλο τον Μητσοτάκη, αλλά μας οδήγησε στην πιο μακρόχρονη πολιτική κυριαρχία»

Ο Άδωνις Γεωργιάδης θυμήθηκε τι έλεγε ο ΣΥΡΙΖΑ μετά την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην θέση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και τόνισε ότι από τότε ο Πρωθυπουργός έχει οδηγήσει το κόμμα στην πιο μακροχρόνια πολιτική κυριαρχία.


Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων υπενθύμισε με ανάρτησή του στο Twitter ότι στις 10 Ιανουαρίου μετά την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, ο ΣΥΡΙΖΑ τον θεωρούσε εύκολο αντίπαλο και δεν ανησυχούσε.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε, όμως, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης οδήγησε τη Νέα Δημοκρατία στην πιο μακροχρόνια πολιτική κυριαρχία και τώρα πάει για νέα νίκη στις εκλογές.

Αναλυτικά ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε στο ποστ που έκανε:

«10 Ιανουαρίου 2016 εξελέγη, μετά από μία άψογη Δημοκρατική διαδικασία, Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Τότε στον ΣΥΡΙΖΑ, τον θεωρούσαν εύκολο αντίπαλο και δεν ανησυχούσαν. Έκτοτε μας έχει οδηγήσει στην πιο μακροχρόνια Πολιτική Κυριαρχία και τώρα πάμε για νέα νίκη»!


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *