Άδωνις Γεωργιάδης: Ο πιο καλός ο μαθητής – Έσπασε τα κοντέρ σε εξετάσεις Αρχαίων Ελληνικών – Διάκριση και για την Ελληνική Αγωγή

Όπως το έλεγε εκείνο το τραγούδι… Ο πιο καλός ο μαθητής. Ο  Άδωνις Γεωργιάδης αποδείχτηκε όντως, ο πιο καλός ο μαθητής, έσπασε τα κοντέρ σε εξετάσεις Αρχαίων Ελληνικών και πήρε το πτυχίο. Και μέσα σε όλα, το… πνευματικό του παιδί η Ελληνική Αγωγή έγινε επίσημο εξεταστικό Κέντρο για το Διεθνές Πιστοποιητικό Γνώσης Αρχαίων Ελληνικών της PeopleCert.


Με την ευκαιρία της διάκρισης ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων αποφάσισε την Κυριακή να δώσω κι εκείνος τις Εξετάσεις Αρχαιομάθειας του Β1 επιπέδου.

Αν και είχε χρόνια να διαβάσει Αρχαία Ελληνικά τα πήγε σούπερ και πέρασε με 90% επιτυχία.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε τα θέματα αυτά σε ανάρτηση που έκανε στο Twitter, όπου ανέφερε:

«Φέτος η Ελληνική Αγωγή έγινε επίσημο εξεταστικό Κέντρο για το Διεθνές Πιστοποιητικό Γνώσης Αρχαίων Ελληνικών της @PeopleCert. Με την ευκαιρία αυτή αποφάσισα την Κυριακή να δώσω και εγώ τις Εξετάσεις Αρχαιομάθειας του Β1 επιπέδου.


Αν και είχα χρόνια να διαβάσω Αρχαία Ελληνικά εν τούτοις πήγα αρκετά καλά και πέρασα με 90% επιτυχία. Θεωρώ σπουδαία την προσπάθεια της εταιρίας αυτής να φτιάξει μία Διεθνή Πιστοποίηση για τα Αρχαία Ελληνικά και ως Έλληνας τους Ευχαριστώ!»


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *