Άδωνις Γεωργιάδης: «Λάθος ότι υποστηρίζω τα σούπερ μάρκετ, δίνω μάχη για όλους» – Τα ψώνια από τοπικό κρεοπωλείο

 

Ο Άδωνις Γεωργιάδης δίνει μια πραγματική μάχη για τη συγκράτηση και την μείωση των τιμών των προϊόντων. Ειδικά αυτή την περίοδο του Πάσχα κάνει τεράστιο αγώνα έτσι ώστε οι τιμές στα πασχαλινά προϊόντα και δη στο κρέας να συγκρατηθούν, προκειμένου να είναι στο εορταστικο τραπέζι των νοικοκυριών αυτές τις άγιες μέρες.


Ο υπουργός Ανάπτυξης επισκέφθηκε χθες συνοικιακό κρεοπωλείο στη Νέα Ιωνία. Ήταν σε ομιλία στην περιοχή, όταν είδε εκεί δίπλα το κρεοωπλείο και αποφάσισε να μπει μέσα.

Μίλησε με τους ιδιοκτήτες για τις τιμές στο αρνί και το κατσίκι και του είπαν ότι λόγω των προσπαθειών που κάνει κατέβασαν τελικά τις τιμές, περίπου 2 ευρώ το κιλό.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης τους εξήγησε ότι δεν είναι εναντίον τους, αλλά μαζί τους και ότι όλοι πρέπει να σκεφτούν τους πιο ευάλωτους συμπολίτες μας. Στη συνέχεια ψώνισε απο εκεί για το σπίτι του.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων αναφέρθηκε στην επίσκεψή του σε ποστ που έκανε στο Twitter και εξήγησε ότι δεν υποστηρίζει τα σούπερ μάρκετ, αλλά δίνει μια μάχη για όλους κατά της ακρίβειας, ενώ έστειλε και τις ευχές του για το Πάσχα.


Αναλυτικά ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε στην ανάρτησή του:


«Χθες ήμουν σε μία ομιλία στη Νέα Ιωνία και είδα εκεί δίπλα ένα κρεοπωλείο . Αποφάσισα -παρά του ότι οι κρεοπώλες έχουν στενοχωρεθεί καθώς με την πολιτική μου κράτησα τελικά πολύ χαμηλές τις τιμές στο αρνί και στο κατσίκι- να δω πώς πάει η αγορά. Μου εξήγησαν ότι λόγω της δράσης μας κατέβασαν τελικά τις τιμές περίπου 2€ το κιλό.

Τους εξήγησα ότι δεν είμαι εναντίον τους αλλά έπρεπε να σκεφθούμε και τους πιο ευάλωτους συμπολίτες μας που δεν έχουν να πληρώσουν τόσα χρήματα. Τελικά ψώνισα για το σπίτι μας. βγήκαμε και φωτό και χωρίσαμε αγαπημένοι.

Όσοι νομίζουν ότι έχω λόγο να υποστηρίζω τα super markets κάνουν λάθος. Απλά δίνω μία μάχη για όλους μας κατά της ακρίβειας. Με καλή διάθεση και καλοπιστία θα πάνε όλα καλά. Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλους μας»

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *