Άδωνις Γεωργιάδης: Η υποδοχή στο Κουβέιτ και η ευχή στον Κωστή Χατζηδάκη

Ο Άδωνις Γεωργιάδης βρίσκεται στο Κουβέιτ για επίσημη επίσκεψη και εξήρε την υποδοχή που του έγινε στη χώρα με ποστ που έκανε στο Twitter.


Ο υπουργός Ανάπτυξης ανέφερε σε ποστ που έκανε ότι στο αεροδρόμιο τον υποδέχτηκε ο υφυπουργός Οικονομίας του Κουβέιτ, ενώ ανέβασε και μια φωτογραφία από την υποδοχή στην οποία ήταν μαζί και ο υφυπουργός Εξωτερικών, Κώστας Φραγκογιάννης και ο πρέσβης της Ελλάδας στην αραβική χώρα, Κωνσταντίνος Πιπερίγκος.

Αναλυτικά ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε στο ποστ που έκανε:

«Με τον Κώστα Φραγκογιάννη, μας μας υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο ο Υφυπουργός Οικονομίας. Ξεκινά το ταξίδι μας για την εμβάθυνση των Οικονομικών μας δεσμών με το Κουβέιτ. Μαζί ο Πρέσβης της Ελλάδος στο Κουβέιτ ο κ. Πιπερίγκος».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε θυμηθεί νωρίτερα και τον υπουργό Εργασίας και φίλο του, Κωστή Χατζηδάκη, ο οποίος τον είχε καλέσει στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που θα κάνει την Τετάρτη, αλλά δεν θα είναι στην Αθήνα, οπότε δεν μπορεί να είναι εκεί.


Αναλυτικά ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε:


«Ο φίλος μου Κωστής Χατζηδάκης Κωστής Χατζηδάκης την Τετάρτη κόβει την βασιλόπιτα του στο Ξενοδοχείο Wyndham στην Πλατεία Καραϊσκάκη. Θα λείπω σε προγραμματισμένο στο εξωτερικό ταξίδι αλλά του εύχομαι καλή επιτυχία και φυσικά θα πήγαινα εάν ήμουν Αθήνα».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *