Άδωνις Γεωργιάδης: “Η συκοφαντία στην Ελλάδα πρέπει να έχει κόστος” – Τι είπε για το εξώδικο Βαξεβάνη

Τους λόγους για τους ο οποίους έστειλε εξώδικο στην Αλέξη Τσίπρα εξήγησε με ένα σύντομο βίντεο που ανάρτησε στα social media ο Άδωνις Γεωργιάδης. 


Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε ξανά στη γνωστή υπόθεση κατά την οποία ο κ. Τσίπρας έκανε λόγο για απευθείας αναθέσεις του υπουργού σε επιχειρηματία, με τον κ. Γεωργιάδη να λέει χαρακτηριστικά πως η συκοφαντία στην Ελλάδα πρέπει να έχει κόστος, κάνοντας παράλληλα γνωστό πως θα προχωρήσει και σε αγωγή. 

Όσον αφορά το εξώδικο που έλαβε από τον δημοσιογράφο και εκδότη, Κώστα Βαξεβάνη, ανέφερε λακωνικά ότι ο Βαξεβάνης κάνει και πάλι τη “βρώμικη δουλειά” του Τσίπρα. 

Αναλυτικά η δήλωση του:

“Τι ωραία που θα ήταν η πολιτική αν δεν χρειαζόταν να κάνουμε τέτοια. Έλα όμως που ο κ. Τσίπρας δεν καταλαβαίνει άλλες γλώσσες. Ξεκίνησε τρεις μέρες και με κατηγορούσε ότι έδωσα απευθείας αναθέσεις σε έναν επιχειρηματία. Όταν έλαβε το εξώδικο, σταμάτησε να το λέει. Θα του κάνω και αγωγή γιατί πρέπει κάποια στιγμή στην Ελλάδα πια η συκοφαντία να έχει κόστος. Κύριες Τσίπρα δε θα μας λασπώνεται πια και δε θα μας συκοφαντείτε χωρίς κόστος. Το εξώδικο του κ. Βαξεβάνη; Έλα μωρέ, τον έβαλε ο Τσίπρας και το έκανε γιατί είχε πάρει το δικό μου εξώδικο την προηγούμενη μέρα. Όπως πάντα, κάνει τη βρώμικη δουλειά του Αλέξη.”


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μια σκέψη για “Άδωνις Γεωργιάδης: “Η συκοφαντία στην Ελλάδα πρέπει να έχει κόστος” – Τι είπε για το εξώδικο Βαξεβάνη”