Άδωνις Γεωργιάδης για το σήμα του Καλαθιού των Νονών: «Δεν είχαμε καμία εμπλοκή στο εικαστικό κομμάτι, το έφτιαξε ο ΣΕΒΠΠΑ»

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έδωσε ηχηρή απάντηση σε κάποιους επικριτές που δεν θεωρούν όμορφο το σήμα που έχει το Καλάθι των Νονών.


Βέβαια, αντί να ασχολούνται με το πόσο βοηθάει το Καλάθι του Νονού τις οικογένειες, ασχολούνται με την… καλαισθησία του σήματος και κάνουν κριτική γι’ αυτό…

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, πάντως, πήρε θέση σε σχετικό ποστ που έκανε κάποια γυναίκα στο twitter.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ξεκαθάρισε μια και καλή, ότι το υπουργείο δεν έχει καμία εμπλοκή στο εικαστικό κομμάτι, και το σήμα το έφτιαξε ο ΣΕΒΠΠΑ.

Αναλυτικά ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε σε ποστ που έκανε στο twitter:


Η ιστορία έχει ως εξής. Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Βιοτεχνών Παιδικών Παιχνιδιών & Αμαξών (ΣΕΒΠΠΑ) όπως έκαναν και τα Χριστούγεννα για το αντίστοιχο «Καλάθι» τότε, έφτιαξαν το σήμα για τα καταστήματά τους για το «Καλάθι των Νονών». Η πρωτοβουλία γνωστή έχει να κάνει με την προσπάθεια συγκράτησης των τιμών και προσφοράς καλών παιχνιδιών για τα παιδιά μας εν όψει των εορτών του Πάσχα. Το Υπουργείο μας και εγώ προσωπικά δεν είχαμε εμπλοκή στο εικαστικό κομμάτι καθώς κάναμε δεκτή την πρόταση του Συνδέσμου αυτών που την δουλειά την ξέρουν καλύτερα από μας. Σήμερα «έμαθα» από την «έγκριτο» @vivian_e ότι το εικαστικό αυτό είναι μία «προσπάθεια μου να πάρω το κόμμα από τον Μητσοτάκη…»…


Μέχρι εδώ άντε το είδα με συμπάθεια καθώς στην κυρία αυτή δείχνω λόγω παλαιάς φιλίας κάποια κατανόηση…αλλά τώρα προφανώς βλέποντας το από αυτήν άρχισαν και οι του Σύριζα την ίδια ανόητη αναπαραγωγή.

Λοιπόν όποιος δεν θέλει να ψωνίσει από το «Καλάθι των Νονών» δικαίωμα του και κανένα πρόβλημα. Όποιος έχει αισθητικές ή «πολιτικές» αντιρρήσεις ας πάει στον Σύνδεσμο που το δημιούργησε να το συζητήσει, εμένα προσωπικά μου αρέσει σε άλλους μπορεί όχι όλα καλά, αλλά μην πετροβολάτε πάλι μία προσπάθεια που όπως απέδειξε η ενέργειά μας τα Χριστούγεννα έδωσε μεγάλη χαρά σε χιλιάδες παιδιά. Δεν είναι όλα για πολιτική αντιπαράθεση. Σας ευχαριστώ.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *