Άδωνις Γεωργιάδης για την απίστευτη παρουσία του κόσμου στην κοπή της πίτας του: «Δεν το έχω ξαναζήσει, η προσέλευση ξεπέρασε τις 5.000»

Ο κόσμος έδειξε την τεράστια αγάπη και εκτίμηση που τρέφει στον Άδωνι Γεωργιάδη για άλλη μια φορά σήμερα και μάλιστα με τον πιο εμφατικό τρόπο. Στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας του υπουργού Ανάπτυξης που έγινε στο The Mall έγινε το… έλα να δεις από την προσέλευση του κόσμου με αποτέλεσμα ο χώρος να… τιγκάρει. Και δεν το λέμε μόνο εμείς. Οι αριθμοί το λένε και μάλιστα με τον πιο παραστατικό τρόπο, καθώς περισσότεροι από 5.000 άνθρωποι ήταν εκεί!


Ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε την απίστευτη προσέλευση και την απίστευτη αγάπη που του έδειξε ο κόσμος σε story που έκανε στο Facebook.

O υπουργός Ανάπτυξης τόνισε ότι βίωσε κάτι που δεν έχει ξαναζήσει και επισήμανε ότι δεν μπορεί να ζητήσει κάτι άλλος ένας πολιτικός πέρα από την αγάπη που του έδειξε και σήμερα ο κόσμος.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε μεταξύ άλλων στο story που έκανε:

«Έχω κάνει μέχρι σήμερα εκατοντάδες εκδηλώσεις και ομιλίες, αυτό, όμως, που έγινε σήμερα στο The Mall Athens στο Μαρούσι, πραγματικά δεν το έχω ξαναζήσει, Σύμφωνα με τους υπολογισμούς των υπευθύνων του χώρου, η προσέλευση ξεπέρασε τους 5.000 ανθρώπους όλων των ηλικιών. Μόνο οι καρέκλες που είχαμε στο κέντρο ήταν 2.000 και σχεδόν χάθηκαν μέσα στα πλάνα, καθώς ο κόσμος γέμισε όρθιος του διαδρόμους ως το βάθος. Για όποιον έχει επισκεφθεί τον χώρο, από την είσοδο του Village ο κόσμος ήταν όρθιος και πυκνός και κάλυψε την απόσταση έως τα κεντρικά μεγάλα εστιατόρια, στο βάθος. Τι άλλο μπορεί να ζητήσει ένας πολιτικός περισσότερο από αυτήν την απλόχερη αγάπη του κόσμου».


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *