Άδωνις Γεωργιάδης για Φάμελλο και Μαμουλάκη: «Θα μετανιώσουν αν συνεχίσουν τη λάσπη κατά του αδελφού μου Νίκου Παπαθανάση»

 

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έβαλε και όχι άδικα στο στόχαστρο τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Χάρη Μαμουλάκη και Σωκράτη Φάμελλο για την στάση τους στη σημερινή συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου και τη λάσπη που πέταξαν προς όλους και τον Νίκο Παπαθανάση.


Ο υπουργός Ανάπτυξης τους διαμήνυσε σε ανάρτησή του στο twitter ότι: «Όπως τους εξήγησα, καλό είναι η πολιτική μας σύγκρουση με τον Σύριζα, να διεξαχθεί με πολιτικούς και ιδεολογικούς όρους, προσωπικά το προτιμώ, εάν όμως συνεχίσουν την λάσπη (και κυρίως κατά του αδελφού μου Νίκου Παπαθανάση) σας διαβεβαιώ θα το μετανιώσουν πικρά!».

Επίσης ξεκαθάρισε ότι «υποκρίνονται του Αγίους και τους Τιμητές της Ηθικής, ενώ είναι βουτηγμένοι στην λάσπη και την παρανομία. Νομίζουν ότι εμείς, λόγω αστικής ευγένειας θα τους επιτρέψουμε να συνεχίζουν να το παίζουν Τιμητές, εγώ δεν προτίθεμαι πάντως να το κάνω».

Αναλυτικά το ποστ του Άδωνι Γεωργιάδη:

Μετά από 16 συναπτά έτη Κοινοβουλευτικής μου παρουσίας, νομίζω ότι σε τέτοιο διάλογο δεν έχω συμμετάσχει. Αν και όλο το βίντεο με τις απαντήσεις και του @Mamoulakis (σ.σ.: Χάρης Μαμουλάκης) και του @Sfamellos (σ.σ.: Σωκράτης Φάμελλος) διαρκεί 50’, εκτιμώ ότι αξίζει να το παρακολουθήσετε!


Όπως τους εξήγησα, καλό είναι η πολιτική μας σύγκρουση με τον Σύριζα, να διεξαχθεί με πολιτικούς και ιδεολογικούς όρους, προσωπικά το προτιμώ, εάν όμως συνεχίσουν την λάσπη (και κυρίως κατά του αδελφού μου @npapathanasis σας διαβεβαιώ θα το μετανιώσουν πικρά!


Υποκρίνονται του Αγίους και τους Τιμητές της Ηθικής, ενώ είναι βουτηγμένοι στην λάσπη και την παρανομία. Νομίζουν ότι εμείς, λόγω αστικής ευγένειας θα τους επιτρέψουμε να συνεχίζουν να το παίζουν Τιμητές, εγώ δεν προτίθεμαι πάντως να το κάνω….για να είμαστε συνεννοημένοι.

Αύριο στην Ολομέλεια ελπίζω να είναι κόσμιοι και η Ελλάδα να αποφύγει την τοξικότητα η οποία την βλάπτει… https://youtu.be/nsVeXGx7KoE

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *