Άδωνις Γεωργιάδης – Ευγενία Μανωλίδου: Συνάντηση με τον πρέσβη της Κίνας σε εκδήλωση με στόχο την δημιουργία πλατφόρμας για την μελέτη της ελληνικής και κινέζικης γλώσσας από σπουδαστές

Ο Άδωνις Γεωργιάδης και η Ευγενία Μανωλίδου κάνουν τιτάνιες προσπάθειες όχι μόνο για να μπορέσουν να σπουδάσουν παιδιά και μεγαλύτερης ηλικίας άνθρωποι τα αρχαία ελληνικά μέσα από την Ελληνική Αγωγή. Κάνουν μεγάλη προσπάθεια και για την διάδοση και την μελέτη της γλώσσας των προγόνων μας στο εξωτερικό.


Στο πλαίσιο αυτό, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης και η αγαπημένη σύζυγός του και υπεύθυνη της Ελληνικής Αγωγής, Ευγενία Μανωλίδου έδωσαν το παρόν χθες στην εκδήλωση που έγινε στην Αθηναϊκή Λέσχη στο πλαίσιο των εορτασμών της Παγκόσμιας Ημέρας Κινεζικής Γλώσσας που ήταν στις 20 Απριλίου.

Η Πρεσβεία της Κίνας στην Ελλάδα και το νεοσύστατο Κέντρο Ελληνικών και Κινεζικών Αρχαίων Πολιτισμών, διοργάνωσαν από κοινού μία εκδήλωση με στόχο να δημιουργηθεί μια πλατφόρμα σε σπουδαστές από τις δύο χώρες για να μοιραστούν τη γνώση σε θέματα Αρχαίων και Νέων γλωσσολογικών μελετών, καταγωγής των πολιτισμών, της παγκόσμιας πρωτοβουλίας για την Βιώσιμη Ανάπτυξη του παγκόσμιου πολιτισμού κ.ά.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε συνομιλία με την Πρέσβη της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας κ. XIAO Junzheng και όπως τόνισε «είμαστε οι εκπρόσωποι των δύο αρχαιότερων σπουδαίων Πολιτισμών της Γης και αυτό είναι κάτι που πάντα θα ενώνει την Ελλάδα με την Κίνα».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε για το όλο θέμα σε ποστ που έκανε στο Twitter:  


Η βραδιά μας χθες με την Ευγενία Μανωλίδου έκλεισε στην Αθηναϊκή Λέσχη στο: Development and Inheritance: Dialogue Between Greek and Chinese Languages and Civilizations”


Στο πλαίσιο των εορτασμών της Παγκόσμιας Ημέρας Κινεζικής Γλώσσας στις 20 Απριλίου, η Πρεσβεία της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας στην Ελλάδα και το νεοσύστατο Κέντρο Ελληνικών και Κινεζικών Αρχαίων Πολιτισμών, διοργάνωσαν από κοινού μία εκδήλωση με στόχο να δημιουργηθεί μια πλατφόρμα σε σπουδαστές από τις δύο χώρες για να μοιραστούν τη γνώση σε θέματα Αρχαίων και Νέων γλωσσολογικών μελετών, καταγωγής των πολιτισμών, της παγκόσμιας πρωτοβουλίας για την Βιώσιμη Ανάπτυξη του παγκόσμιου πολιτισμού κ.ά.

Είχα την τιμή να συνομιλήσω με την Πρέσβη της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας κ. XIAO Junzheng. Είμαστε οι εκπρόσωποι των δύο αρχαιότερων σπουδαίων Πολιτισμών της Γης και αυτό είναι κάτι που πάντα θα ενώνει την Ελλάδα με την Κίνα.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *