Άδωνις Γεωργιάδης από Λάρισα: «Παρουσιάσαμε το αναπτυξιακό μας έργο, ευχαριστώ τους φορείς για τη στήριξη»

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ήταν σήμερα στη Λάρισα, όπου παρουσίασε μαζί με τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη το τεράστιο αναπτυξιακό έργο της Κυβέρνησης και τα επιτεύγματα της χώρας στην περιόδο διακυβέρνησης από τη Νέα Δημοκρατία.


Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων έκανε αναφορά στην επίσκεψή του στη Λάρισα σε ανάρτηση που έκανε στο Twitter, όπου ανέφερε:

«Σήμερα βρέθηκα στη Λάρισα συνοδεύοντας τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη και παρουσιάσαμε το Αναπτυξιακό μας Σχέδιο για την Θεσσαλία. Ευχαριστώ όλους τους Φορείς για την θερμή τους υποδοχή».

Ο υπουργός ανάπτυξης είχε επαφές με ατοπικούς φορείς και ανάμεσα στα άλλα είχε συνάντηση και με εκπροσώπους των Επιμελητηρίων Θεσσαλίας.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Αριστοτέλης Μπασδάνης ανέφερε στη συνάντηση: «Αφού τέθηκαν τα προβλήματα που απασχολούν τις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις, ο Υπουργός ζήτησε την βοήθεια των Επιμελητηρίων για μια συζήτηση ώστε να καταρτιστεί ένα σχέδιο στήριξης και ολικής επαναφοράς στο δρόμο της ανάπτυξης των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων».


Ο κ. Μπασδάνης, αφού ευχαρίστησε τον Άδωνι Γεωργιάδη, εξέφρασε την επιθυμία να έχει το ίδιο χαρτοφυλάκιο στη νέα κυβέρνηση που θα προκύψει, μετά και την άψογη συνεργασία των τελευταίων χρόνων.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

2 σκέψεις για “Άδωνις Γεωργιάδης από Λάρισα: «Παρουσιάσαμε το αναπτυξιακό μας έργο, ευχαριστώ τους φορείς για τη στήριξη»”