Άδ. Γεωργιάδης: Το συγκινητικό μήνυμα που έλαβε για την εκδήλωση στα ναυπηγεία Ελευσίνας

Την πιο συγκινητική ημέρα έζησε χθες, Τετάρτη, ο Άδωνις Γεωργιάδης στην εκδήλωση παρουσίασης απολογισμού έργου του υπουργείου Ανάπτυξης, στα ναυπηγεία Ελευσίνας.


Όπως αναφέρει ο υπουργός Ανάπτυξης σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ένα μήνυμα που έλαβε μέσω Twitter για τη χθεσινή εκδήλωση, συμπυκνώνει ακριβώς όσα αισθάνθηκε ο ίδιος χθες στα ναυπηγεία Ελευσίνας.

«Η χθεσινή εκδήλωση ήταν όντως βαθιά συγκινητική. Το αποτύπωμα που έχετε αφήσει στις ζωές των απλών εργαζομένων ανθρώπων είναι ανεξίτηλο. Δεν αναστήσατε απλά δουλειές αλλά ζωές. Τους επιτρέψατε να έχουν πάλι όνειρα και κυρίως την αξιοπρέπεια να κοιτάζουν τους δικούς τους ανθρώπους στα μάτια και όχι να τα κατεβάζουν από ντροπή κ αμηχανία . Να έχουν να δώσουν χρήματα στη γυναίκα τους να πάει στο σούπερ μάρκετ, να δώσουν χρήματα στα παιδιά τους να πληρώσουν το φροντιστήριο, να κεράσουν έναν καφέ τους φίλους τους στο καφενείο.
Η δική τους ευγνωμοσύνη να είναι το μεγαλύτερο παράσημο σας, απ’ όλες τις μεγκα εταιρείες που φέρατε με κόπο. Εύγε από καρδιάς υπουργέ!», αναφέρει το μήνυμα του «ανώνυμου φίλου», όπως τον αποκαλεί.

Παράλληλα, ο κ. Γεωργιάδης ευχαρίστησε «όλες και όλους που βρήκαν χρόνο να έρθουν αλλά κυρίως τους εργαζομένους των εταιρειών που μίλησαν με τόσο θερμά λόγια».

Ολόκληρη η ανάρτηση του υπουργού Ανάπτυξης:


«Ένα σχόλιο που μου έστειλε ένας ανώνυμος φίλος εδώ στο Twitter με μήνυμα για τη χθεσινή εκδήλωση, συμπυκνώνει ακριβώς όσα αισθάνθηκα χθες στα Ναυπηγεία Ελευσίνος.


Ευχαριστώ από καρδιάς όλες και όλους που βρήκαν χρόνο να έρθουν αλλά κυρίως τους εργαζομένους των εταιρειών που μίλησαν με τόσο θερμά λόγια για μένα, τα αισθήματά τους είναι για μένα ανεκτίμητη περιουσία: «Η χθεσινή εκδήλωση ήταν όντως βαθιά συγκινητική. Το αποτύπωμα που έχετε αφήσει στις ζωές των απλών εργαζομένων ανθρώπων είναι ανεξίτηλο. Δεν αναστήσατε απλά δουλειές αλλά ζωές. Τους επιτρέψατε να έχουν πάλι όνειρα και κυρίως την αξιοπρέπεια να κοιτάζουν τους δικούς τους ανθρώπους στα μάτια και όχι να τα κατεβάζουν από ντροπή κ αμηχανία . Να έχουν να δώσουν χρήματα στη γυναίκα τους να πάει στο σούπερ μάρκετ, να δώσουν χρήματα στα παιδιά τους να πληρώσουν το φροντιστήριο, να κεράσουν έναν καφέ τους φίλους τους στο καφενείο.
Η δική τους ευγνωμοσύνη να είναι το μεγαλύτερο παράσημο σας, απ’ όλες τις μεγκα εταιρείες που φέρατε με κόπο. Εύγε από καρδιάς υπουργέ!»

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *