Άδ. Γεωργιάδης στο Κανάλι 1: “Στις 25 Ιουνίου η χώρα πρέπει να έχει αυτοδύναμη κυβέρνηση ΝΔ και πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη”

Συνέντευξη παραχώρησε στο ραδιοφωνικό σταθμό του Πειραιά, Κάναλι 1, ο πρώην Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου


Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τόνισε την αποτυχία της απλής αναλογικής ενώ αναφέρθηκε στα προγράμματα των κομμάτων, αναδεικνύοντας τη διαφορά ανάμεσα σε αυτό της ΝΔ και αυτά των ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ. Τέλος επεσήμανε την ανάγκη η χώρα στις 25 Ιουνίου να έχει αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του;

Για την απλή αναλογική: “Η απλή αναλογική δοκιμάστηκε και απέτυχε καθώς κανείς δε θέλει να συνεργαστεί με κανέναν. Η χώρα βρίσκεται σε μια παρατεταμένη προεκλογική περίοδο από τις αρχές του χρόνου. Όσο η χώρα δεν έχει σταθερή κυβέρνηση, μένει πίσω. Γι αυτό στις 25 Ιουνίου ισχυρή αυτοδυναμία στη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη για να επανέλθει η σταθερότητα στη χώρα.”

Για τα προγράμματα των κομμάτων και τη φορολογία: “ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ συναγωνίζονται ποιος θα αυξήσει φόρους καθώς για να εφαρμοστούν τα προγράμματά τους θα προέλθει μόνο από αυξημένη φορολογία. Η ΝΔ έχει ένα απόλυτα κοστολογημένο πρόγραμμα διακυβέρνησης το οποίο στηρίζεται στην ανάπτυξη η οποία έρχεται από επενδύσεις και συνεχόμενες νέες θέσεις εργασίας. Ο κόσμος πρέπει να επιλέξει αν θέλει να συνεχίζουμε τις μειώσεις φόρων και τις αυξήσεις μισθών, ή ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ για το ποιος θα φορολογήσει περισσότερο.”


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *