Άδ. Γεωργιάδης: “Ένας κύκλος έκλεισε, ένας άλλος ανοίγει” – Η συγκινητική ανάρτηση για την παράδοση του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων

Με μια συγκινητική ανάρτηση στα social media θέλησε να επικοινωνήσει με τους Έλληνες πολίτες τα συναισθήματα του για την παράδοση του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης. 


Ο βουλευτής της ΝΔ στο Βόρειο Τομέα Αθήνας, παρέδωσε σήμερα το πόστο του στην υπηρεσιακή κυβέρνηση και την Ελένη Λουρή σε κλίμα συγκίνησης για τον κύκλο που κλείνει αλλά και τον επόμενο που αναμένεται να ανοίξει μετά τις εκλογές της 25ης Ιουνίου. 

“Τέσσερα χρόνια πέρασαν τόσο γρήγορα που πραγματικά με πιάνει δέος. Είμαι Υπερήφανος διότι παραδώσαμε σήμερα ένα Υπουργείο σε εξαιρετικά καλύτερη κατάσταση από αυτό που παραλάβαμε. Ρεκόρ όλων των εποχών στο ΕΣΠΑ, ρεκόρ στην αύξηση του ΑΕΠ, ρεκόρ όλων των εποχών στις Επενδύσεις και στις Άμεσες Ξένες Επενδύσεις, ρεκόρ όλων των εποχών στις Εξαγωγές”, έγραψε μεταξύ άλλων στο Twitter. 

Ενώ στη συνέχεια ευχαρίστησε τους συνεργάτες του για άψογη όπως χαρακτήρισε συνεργασία αλλά και τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την εμπιστοσύνη. 

Δείτε την ανάρτηση του κ. Γεωργιάδη:


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *