Άδ. Γεωργιάδης: “Αν δεν ανασκευάσει ο κ. Τσίπρας θα οδηγηθούμε στα δικαστήρια”

Τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το εξώδικο που απέστειλε στο Αλέξη Τσίπρα σχολίασε μέσω social media ο Άδωνις Γεωργιάδης. 


Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε στην ανάρτηση του στο Twitter ότι βρέθηκε σε δύσκολη θέση όταν κλήθηκε να πάρει αυτή την απόφαση, παρόλα αυτά ήταν αναγκασμένος μετά τους ισχυρισμούς του Αλέξη Τσίπρα ότι έδωσε απευθείας αναθέσεις στις εταιρία του Βασίλειου Λιάγκα. 

Όπως μάλιστα αναφέρει χαρακτηριστικά, δε μπορεί να αποκλειστεί η συνέχιση της υπόθεσης διά της νομικής οδού, εφόσον ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ δεν ανακαλέσει δημόσια.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη:

“Λυπούμαι πραγματικά που σήμερα αναγκάστηκα να στείλω εξώδικη δήλωση στον Αλέξη Τσίπρα και ελπίζω να ανασκευάσει και να μήν χρειαστεί να προχωρήσω σε Κατάθεση Αγωγής. Δυστυχώς ο κ. Τσίπρας σε σειρά συνεντεύξεων του δήλωσε, ότι εγώ έδωσα απευθείας αναθέσεις στην εταιρία του κ. Λιάγκα.


Αυτό εξακολούθησε να το λέει παρότι δήλωσα αμέσως, ότι αυτό είναι ψέμα και τον κ. Λιάγκα τον είδα για πρώτη φορά στην ζωή μου εκείνη την ημέρα (κάθε μέρα πηγαίνω για τις εκλογές σε 5-7 διαφορετικά μέρη προσκεκλημένος από ανθρώπους που γνωρίζω από καθόλου έως ελάχιστα) και ότι φυσικά δεν είχα ποτέ καμμία σχέση με κανένα συμβόλαιο του, είτε αμέσως είτε εμμέσως, είτε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο. Παρά λοιπόν την ρητή δημόσια δήλωση μου, ο κ. Τσίπρας συνέχισε το ίδιο ψέμα και τις επόμενες μέρες. Είμαι υποχρεωμένος να υπερασπιστώ την Τιμή και την Υπόληψή μου από την συκοφαντία με τα όπλα μου μου δίνει ο νόμος.


Εάν παρέλθει η νόμιμη προθεσμία και ο κ. Τσίπρας δεν ανασκευάσει θα διεκδικήσω την αποζημίωση μου από τα Δικαστήρια. Θα πρέπει να ξεχωρίσουμε την πολιτική αντιπαράθεση από την συκοφαντία. Η δήλωση της Πόπης Τσαπανίδου σήμερα ασφαλώς δεν είναι ανασκευή και δεν διορθώνει την ηθική βλάβη που έχω υποστεί από την εν λόγω συκοφαντία.”

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *