Άδ. Γεωργιάδης: «Αισθάνομαι τεράστια την ευθύνη να φανώ αντάξιος της μεγάλης αποστολής που μου αναθέσατε για άλλη μία φορά»

Μια αναδρομή στις διαδοχικές εκλογικές αναμετρήσεις στις οποίες επιλέχθηκε από τους πολίτες να τους εκπροσωπήσει στην Βουλή, έκανε ο αντιπρόεδρος και βουλευτής της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αφορμή την χθεσινή ορκωμοσία των βουλευτών.


«Αισθάνομαι ευλογημένος για αυτή την Τιμή αλλά και τεράστια την ευθύνη να φανώ αντάξιος των προσδοκιών και της μεγάλης Αποστολής που μου αναθέσατε για άλλη μία φορά», γράφει χαρακτηριστικά στην ανάρτηση του ο κ. Γεωργιάδης, ενώ αναφέρει ότι «προχωρούμε για να επιτύχουμε την αυτοδυναμία του Κυριάκου Μητσοτάκη στις Εθνικές Εκλογές της 25 Ιουνίου για να κάνουμε την Ελλάδα μας την Χώρα που ονειρευόμαστε».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη:

«16 Σεπτεμβρίου 2007, 04 Οκτωβρίου 2009, 06 Μαΐου 2012, 17 Ιουνίου 2012, 25 Ιανουαρίου 2015, 20 Σεπτεμβρίου 2015, 07 Ιουλίου 2019, 21 Μαΐου 2023… αυτές είναι όλες οι διαδοχικές εκλογικές αναμετρήσεις που οι συμπολίτες μου με εμπιστεύθηκαν για να τους εκπροσωπώ στην Βουλή των Ελλήνων. Αισθάνομαι Ευλογημένος για αυτή την Τιμή αλλά και τεράστια την ευθύνη να φανώ αντάξιος των προσδοκιών και της μεγάλης Αποστολής που μου αναθέσατε για άλλη μία φορά.

Προχωρούμε για να επιτύχουμε την Αυτοδυναμία του Kyriakos Mitsotakis στις Εθνικές Εκλογές της 25 Ιουνίου για να κάνουμε την Ελλάδα μας την Χώρα που ονειρευόμαστε».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *