Η πρώτη πρόβα της ελληνικής αποστολής στο Malmö Arena για το Eurovision 2024 έλαβε χώρα με επιτυχία και ενθουσιασμό

Με απόλυτο συντονισμό, η Μαρίνα Σάττι και οι χορευτές της εντυπωσίασαν καθώς παρουσίασαν το «ZARI» στην πρώτη τεχνική πρόβα της ελληνικής αποστολής στο Malmö Arena. Η εμφάνισή τους έλαβε χώρα σήμερα, Μεγάλη Δευτέρα, στις 12:50 (ώρα Ελλάδας).


Η εκπληκτική ερμηνεία, η δημιουργική σκηνική παρουσία που διαμόρφωσε ο creative director Φωκάς Ευαγγελινός, καθώς και η χορογραφία και η καθοδήγηση κίνησης από τον Mecnun Giasar (Majnoon), αποτυπώθηκαν με εντυπωσιακό τρόπο στην πρώτη πρόβα, καθιστώντας το αποτέλεσμα ικανοποιητικό για την ομάδα.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της πρόβας, η Μαρίνα και οι χορευτές της, Huseyin Cetintas, Yasin Ametoglou, Βασίλης Καραγιάννης και Ειρήνη Δαμιανίδου, μαζί με την Ερασμία Μαρκίδη στα φωνητικά, απογείωσαν την εμφάνισή τους στη σκηνή με το «ZARI».

Το ραντεβού της ελληνικής αποστολής ανανεώνεται για τη Μεγάλη Πέμπτη, 2 Μαΐου, στη δεύτερη τεχνική πρόβα, μία εβδομάδα πριν από την εμφάνιση της Ελλάδας στον Β’ Ημιτελικό. Η Ελλάδα θα εμφανιστεί στην 3η θέση του Β’ Ημιτελικού, την Πέμπτη, 9 Μαΐου 2024. Οι Θανάσης Αλευράς και Ζερόμ Καλούτα θα σχολιάσουν τους δύο Ημιτελικούς και τον Μεγάλο Τελικό της Eurovision.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *