Eurovision 2024: Τρεις μυθικές νικήτριες μαζί στη σκηνή του δεύτερου ημιτελικού – Θα τραγουδήσουν παρέα Έλενα Παπαρίζου, Σερτάμπ και Σαρλότε Περέλι

Τρεις εμβληματικές νικήτριες της Eurovision μαζί στη σκηνή του δεύτερου ημιτελικού της Eurovision 2024.
Η Έλενα Παπαρίζου που κέρδισε τον διαγωνισμό το 2005, η Σερτάμπ Ερενέρ που κέρδισε το 2003, εκπροσωπώντας την Τουρκία και η Σαρλότε Περέλι από τη Σουηδία, που κέρδισε τον διαγωνισμό το 1999 θα ανέβουν στη σκηνή της φετινής διοργάνωσης.


Το SVT σε συνεργασία με την EBU, θα προσφέρει στους τηλεθεατές μία ξεχωριστή μουσική εμπειρία, η οποία θα δοκιμαστεί για πρώτη φορά στη σκηνή του διαγωνισμού. Πιο συγκεκριμένα, όποιος επιθυμεί, θα μπορεί να πάρει μέρος στο interval act από το σπίτι του, μέσω ενός videowall που θα έχει στηθεί επί σκηνής και θα μεταδίδει ζωντανά την εικόνα από τους Eurofans σε ολόκληρο τον κόσμο.

Οι διοργανωτές ετοιμάζουν κι άλλες εκπλήξεις αυτή την φορά για τον πρώτο ημιτελικό, όπου στη σκηνή θα ανέβει ο Benjamin Ingrosso που είχε διαγωνιστεί το 2018, αποκτώντας την 7η θέση.

Ο 68ος μουσικός διαγωνισμός της Eurovision πραγματοποιείται στο Μάλμε της Σουηδίας.

Στον πρώτο ημιτελικό στις 7/5 θα διαγωνιστεί η Κύπρος και στον δεύτερο στις 9/5, η Ελλάδα. Όπως έχει ανακοινωθεί ήδη, η Έλενα Παπαρίζου θα ανακοινώσει και το 12άρι της Ελλάδας στον μεγάλο τελικό.


Ο τελικός θα πραγματοποιηθεί στις στις 11 Μαΐου.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *