Το συγκινητικό «αντίο» της δημοσιογράφου Λίνας Κλείτου στον πατέρα της και πρώην βουλευτή της ΝΔ, Νίκο Κλείτο, που έφυγε από τη ζωή: «Καλό ταξίδι στο φως αγαπημένε μου πατέρα, σε ευχαριστώ για όλα» 

Στο πένθος και στη θλίψη βυθίστηκε η οικογένεια του Νίκου Κλείτου, καθώς ο πρώην βουλευτής της ΝΔ έφυγε από τη ζωή στα 95 του χρόνια.


Η κόρη του Νίκου Κλείτου, η γνωστή δημοσιογράφος, Λίνα Κλείτου αποχαιρέτησε τον αγαπημένο της πατέρας με ένα συγκινητικό μήνημα που ανέβασε στις σελίδες της στα social media.

“Καλό ταξίδι στο φως αγαπημένε μου πατέρα. Σε ευχαριστώ για όλα”, έγραψε η Λίνα Κλείτου στην ανάρτηση για τον θάνατο του πατέρα της, Νίκου Κλείτου.

Ποιος ήταν ο Νικόλαος Κλείτος

Ο Νικόλαος Κλείτος είχε γεννηθεί το 1929 στον Άγιο Χριστόφορο Σερρών και σπούδασε νομικά και οικονομικά στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Διετέλεσε βουλευτής Σερρών με τη Νέα Δημοκρατία από το 1974 μέχρι το 1993, και χρημάτισε υφυπουργός Εσωτερικών (1990-1991) και υπουργός Εσωτερικών (1991-1992) στην κυβέρνηση Μητσοτάκη ενώ το 1993 προσχώρησε στην Πολιτική Άνοιξη.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *