Σία Κοσιώνη: «Δεν με ενόχλησε η ερώτηση – Με νοιάζει ο τρόπος με τον οποίο απευθυνόμαστε στους ανθρώπους»

Η Σία Κοσιώνη μίλησε για τις ερωτήσεις που της κάνουν δημοσιογράφοι για τα προσωπικά με αφορμή μια ερώτηση που της είχε γίνει για το αν θα κάνει δεύτερο παιδί. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ τόνισε ότι δεν την πείραξε αυτή η ερώτηση και επισήμανε ότι αυτό που την νοιάζει είναι ο τρόπος που απευθύνεται κάποιος στους ανθρώπους.  


Από την άλλη η Σία Κοσιώνη έκανε αναφορά και στο ενδεχόμενο να κάνει κάτι νέο στον ΣΚΑΪ και τόνισε πως δεν είναι στα σχέδιά της μια ενημερωτική εκπομπή στο κανάλι.

«Κι εγώ αναρωτιέμαι πώς τα καταφέρνω όλα. Τα σαββατοκύριακα καταφέρνω να ξεκλέψω λίγο χρόνο, αλλά θα ήθελα λίγο παραπάνω, κυρίως για να κάνω κανένα ταξιδάκι. Εξαρτάται τι με ρωτάνε για την προσωπική μου ζωή.

Αυτό που με νοιάζει κυρίως είναι ο τρόπος με τον οποίο απευθυνόμαστε στους ανθρώπους με τους οποίους μιλάμε. Δεν με ενόχλησε η ερώτηση για το αν θα έκανα δεύτερο παιδί, γιατί δεν έγινε κακόβουλα. Απαντάς και πας παρακάτω», είπε η Σία Κοσιώνη.Η Σία Κοσιώνη είπε επίσης: «Δεν έχει πέσει στο τραπέζι το ενδεχόμενο να κάνω και μία ενημερωτική εκπομπή, είμαι καλά με το δελτίο του ΣΚΑΙ».

 

 

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *