Ο ΑΝΤ1 και το ΑΝΤ1+ πήραν 7 σημαντικές διακρίσεις στα διεθνή βραβεία Telly Awards & Promax Europe Awards

Ο ANT1 και το ΑΝΤ1+ απέσπασαν 7 σημαντικές διακρίσεις στους κορυφαίους διαγωνισμούς Promax Europe Awards 2023 και 44TH Telly Awards που πραγματοποιήθηκαν την Δευτέρα 22 Μαΐου και την Τρίτη 23 Μαΐου αντίστοιχα, για τη διαφημιστική καμπάνια του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου με τίτλο «Περιμένετε Μουντιάλ;»


Οι μεγάλες επιτυχίες του ΑΝΤ1 και του ΑΝΤ1+ επιβεβαίωσαν για ακόμα μία φορά το υψηλό επίπεδο της δουλειάς και της δημιουργικότητας των ομάδων του. Πρόκειται για μια εξαιρετικά σημαντική επιτυχία και αναγνώριση σε παγκόσμια κλίμακα τόσο για τον ΑΝΤ1 και το ΑΝΤ1+, όσο και για την ελληνική τηλεοπτική βιομηχανία γενικότερα, καθώς οι υποψηφιότητες του ΑΝΤ1 και του ΑΝΤ1+ υπερίσχυσαν έναντι κορυφαίων οργανισμών στον χώρο των media, όπως το AMC Networks International Central & Northern Europe,  Paramount Creative EMEAA, VIAPLAY Creative, ARTE, TelevisaUnivision, αλλά και κορυφαίων εταιρειών παραγωγής όπως η Dace & Mohr, DLP Media Group, Clear Motion Films κ.ά.

Ο Μarketing Director ΑΝΤ1 TV, Γιάννης Δριμυλής, δήλωσε:

Είμαστε όλοι ιδιαίτερα χαρούμενοι, που για ακόμα μία φορά, η δουλειά μας ξεχώρισε ανάμεσα σε σημαντικά έργα κορυφαίων τηλεοπτικών οργανισμών και εταιρειών παραγωγής περιεχομένου, φέρνοντας τον ΑΝΤ1 ξανά, στην κορυφή. Για πρώτη φορά μία διαφημιστική ταινία του  ΑΝΤ1 αποσπά 7 διεθνείς διακρίσεις καλύπτοντας σχεδόν  όλες τις τεχνικές κατηγορίες μαζί με εκείνες που επιβραβεύουν την αποτελεσματικότητα της επικοινωνίας. Θέλω να ευχαριστήσω τις ομάδες marketing του ΑΝΤ1 και του ANT1+, τη διαφημιστική εταιρεία Frank&Fame για την επιμέλεια του concept, την εταιρεία παραγωγής Open Borders που επιμελήθηκε την παραγωγή, όπως επίσης και τη διοίκηση του ΑΝΤ1 για την εμπιστοσύνη και την αμέριστη υποστήριξή τους στη δουλειά μας. Προχωράμε δυνατά για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες σε κάθε επίπεδο!

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *