Ο Alpha εξακολουθεί να προηγείται στην κούρσα της τηλεθέασης

Ο Alpha συνεχίζει σταθερά την πορεία του στην κορυφή. Σε μια σεζόν ισχυρού ανταγωνισμού, ο Alpha παραμένει πρώτος σε τηλεθέαση από την αρχή της σεζόν. Με την εμπειρία, τη γνώση και το σεβασμό στο τηλεοπτικό κοινό, με πρόγραμμα συμπαγές, με εκπομπές ψυχαγωγικές που προσφέρουν αυτό που χρειάζεται ο τηλεθεατής, με μυθοπλασία πρώτης γραμμής, με λαμπερά show ο Alpha είναι πρώτος σε όλες τις ζώνες τηλεθέασης, όλες τις ημέρες της εβδομάδας.


Έγκυρη ενημέρωση, μυθοπλασία που κάνει τη διαφορά και τολμά να αγγίξει θέματα κοινωνικά και ευαίσθητα και να αναδείξει έθιμα και παραδόσεις του τόπου μας. Ψυχαγωγία για να περνάς καλά και να μαθαίνεις όλα όσα συμβαίνουν. Το πρόγραμμα του Alpha τα περιλαμβάνει όλα σε σωστές δόσεις. Διαχρονικά επιτυχημένες εκπομπές, παρουσιαστές που εμπιστευόμαστε και ακολουθούμε, οι Alpha people και οι ομάδες τους έχουν τον πρώτο λόγο στην ψυχαγωγία και το infotainment.

Ο Alpha, το σπίτι της καλής μυθοπλασίας, με τις ελληνικές σειρές που έχουν αγαπηθεί από τους τηλεθεατές και τις έχουν φέρει στην πρώτη θέση της τηλεθέασης διαθέτει εξαιρετικό cast σε ρόλους δυνατούς και ερμηνείες που συζητιούνται. «Ο Παράδεισος των κυριών», «Σασμός», «Αυτή η νύχτα μένει», «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», δράμα και κωμωδία συνυπάρχουν ιδανικά και προσφέρουν επεισόδια που διασκεδάζουν αλλά και καθηλώνουν με τις καταιγιστικές εξελίξεις, τις ανατροπές και τα έντονα συναισθήματα που δημιουργούν.

Ο Alpha στην κορυφή σε νούμερα

O Alpha κυριαρχεί στον ανταγωνισμό για μία ακόμη φορά και κρατάει τα ηνία της τηλεθέασης για τη σεζόν (19.09.2022 – 31.05.2023), Δευτέρα έως Κυριακή, στο σύνολο ημέρας. Είναι πρώτος στο σύνολο πληθυσμού με 14,1% και πρώτος στο δυναμικό κοινό 18-54 με 13,3%.


Πρώτος και στο πρώτο πεντάμηνο του 2023 (01.01.2023 – 31.05.2023) στο σύνολο του πληθυσμού με 13,8% και πρώτος στο δυναμικό κοινό 18-54 με 12,9%.


Πρώτος ολόκληρο τον Μάιο (01.05.2023 – 31.05.2023) στο δυναμικό κοινό 18-54 με 13%

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *