Έκρηξη Λιάγκα με τις αντιδράσεις Κασσελάκη για τις δηλώσεις της υποτιθέμενης γιαγιάς του: «Αν ψάχνετε ανθρώπους να σας γλείφουν, σε μένα δεν θα το βρείτε»

 

Ο Γιώργος Λιάγκας πήρε ανάποδες και ξέσπασε μετά τις αντιδράσεις για τις δηλώσεις της υποτιθέμενης γιαγιάς του Στέφανου Κασελλάκη, την οποία έβγαλε χθες στην εκπομπή του και είπε ότι ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ΝΔ.


Η κυρία αποδείχτηκε τελικά όχι γιαγιά, αλλά μακρινή συγγενής του Στέφανου Κασσελάκη, ενώ ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε ανάρτησή του «άδειασε» την εκπομπή αναφέροντας χαρακτηριστικά πως τη συγκεκριμένη κυρία δεν την έχει δει ποτέ του.

Σήμερα (20.9.2023) ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής του στον ΑΝΤ1 για το θέμα και έσυρε τα εξ αμάξης στον Στέφανο Κασσελάκη.

«Ή ο ίδιος δεν το είδε ή τα ελληνικά του δεν είναι τέτοια που να του επιτρέπουν να αντιληφθεί το τι λέγεται ή οι σύμβουλοί του τον συμβουλεύουν λάθος. Ξεκάθαρα είπα χθες ότι η κυρία που μίλησε στην εκπομπή μας δεν είναι γιαγιά -μητέρα του μπαμπά του ή της μαμάς του-, είναι μια πιο μακρινή γιαγιά», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Και συνέχισε ακάθεκτος: «Ψάξτε κύριε Κασσελάκη μου σε άλλες εκπομπές ελληνικές, δημοσιογράφους φίλους σας που έστηναν τηλεφωνικές για να κάνουν τηλεθέαση. Που έβαζαν ανθρώπους που δεν υπήρχαν και υποδύονταν άλλους ανθρώπους για να κάνουν τηλεθέαση.


Αντί να μου στείλετε μια ανθοδέσμη, ένα κουτί σοκολατάκια… που από αυτή την εκπομπή ανακαλύπτουμε το οικογενειακό σας δέντρο και σας γνωρίζουμε συγγενείς που δεν γνωρίζετε.


Αν ψάχνετε ανθρώπους να σας γλείφουν πατόκορφα, σε μένα δεν θα το βρείτε».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *