Άρης Πορτοσάλτε για Πάνο Βλάχο: «Είμαι διατεθειμένος να μιλήσω με τον ηθοποιούλη – Mεροκαματάκι για να τσιμπήσουμε λίγο από τον λαϊκισμό, λίγο από το λούμπεν»

 

Λάβρος ήταν και πάλι σήμερα για τον Πάνο Βλάχο ο Άρης Πορτοσάλτε. Ο ηθοποιός σε μια απίστευτη και χυδαία κίνηση, στοχοποίησε με απαράδεκτο τρόπο τον Άρη Πορτοσάλτε και τον Άδωνι Γεωργιάδη ανεβάζοντας βίντεο στο οποίο τραγουδούσε: «Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε» με αποτέλεσμα να προκαλέσει την κατακραυγή από όλους, αλλά φυσικά και την έντονη αντίδραση του γνωστού δημοσιογράφου και του υπουργού Υγείας.


Θέμα συζήτησης ήταν και σήμερα στην εκπομπή «Σήμερα» ο προκλητικός και απαράδεκτος στίχος που είπε ο Πάνος Βλάχος. Ο Άρης Πορτοσάλτε δεν θέλησε να πει πολλά, ωστόσο, πρόσθεσε μερικά λόγια, στα όσα είπε χθες.

«Ότι ήταν να πω, το είπα χθες. Το μόνο που θα μπορούσα να προσθέσω σήμερα είναι το εξής, μεροκαματάκι για να τσιμπήσουμε λίγο από τον λαϊκισμό, λίγο από το λούμπεν… Υπάρχουν τηλεοπτικά προϊόντα που ψωνίζουν από το λούμπεν… Αυτό που εξετάζουμε είναι η παρακίνηση στο φόνο, η παρότρυνση στο φόνο. Δηλαδή, πάρε το πιστόλι, καθάρισε, για να τον βάλουμε μέσα στο σάκο. Αυτό εξετάζουμε, το υπόλοιπο είναι για να βγαίνουν μερικά μεροκάματα. Αλλά η ουσία είναι αυτή, η παρότρυνση σε φόνο», είπε αρχικά ο Άρης Πορτοσάλτε.

Ο Άρης Πορτοσάλτε πρόσθεσε επίσης: «Εγώ πάντως είμαι διατεθειμένος να πάω σε μια καφετέρια, που θα είναι η εξέδρα που σηκώνει τα πανό, ο ηθοποιούλης, που λέει ο Μπάμπης, όλοι αυτοί που θέλουν το κακό μου και να μιλήσω μαζί τους. Μπορώ να αντιμετωπίσω ότι κουβαλάνε μέσα στο μυαλό τους. Όπλα δεν μπορώ να αντιμετωπίσω. Θα πάω στη δικαιοσύνη να βρω το δίκιο μου. Να ακούσω τη δικαιοσύνη τι έχει να μου πει».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε πει χαρακτηριστικά για την αήθη επίθεση που δέχτηκε: «Ο κύριος Βλάχος, δεν τον ξέρω προσωπικά… Μου είναι συμπαθής και πιστεύω πραγματικά ότι είναι υπέρ ταλαντούχος. Τον έχω δει αρκετά γιατί τα παιδιά μου έβλεπαν τη “Μουρμούρα”. Πάντα θλίβομαι όταν άνθρωποι ταλαντούχοι, στην προσπάθειά τους να προκαλέσουν το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης, κάνουν κάτι τόσο άσχημο.


Όταν λες “να δω στον σάκο τον Άδωνι και τον Πορτοσάλτε”, δηλαδή στο νεκρόσακο, αυτό συζητάμε τώρα, είναι σαν να λες τους θέλω πεθαμένους. Να τους σκοτώνει κάποιος. Αυτό, όπως και να το δεις ούτε καλλιτεχνική αδεία λέγεται, ούτε χιούμορ λέγεται, ούτε τίποτα. Από την αντίδραση του κυρίου Βλάχου μετά, πιστεύω ότι συνειδητοποίησε, έστω και εν μέρει, ότι αυτό που έκανε είναι χοντρό, τελεία».


 

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *