Τον δικό του Γολγοθά ανεβαίνει ο Μιχάλης Ρακιντζής – Πέθανε η αδελφή του – Είχε προβλήματα μετά από χειρουργείο 13 ωρών

 


Βαρύ πένθος και ανείπωτος πόνος για τον Μιχάλη Ρακιντζή. Ο γνωστός τραγουδιστής και συνθέτης πριν λίγες ημέρες έχασε την αγαπημένη του αδερφή, Μαρίνα, η οποία ήταν και συνεργάτιδά του επί σειρά ετών.


Η Μαρίνα Ρακιντζή είχε ασχοληθεί και εκείνη με το τραγούδι, έκανε φωνητικά και συνόδευε τον αδερφό της Μιχάλη Ρακιντζή από την αρχή της πορείας του.

Η αδελφή του Μιχάλη Ρακιντζή υποβλήθηκε σε ένα πολύ δύσκολο χειρουργείο 13 ωρών καθώς είχε κάποιο πρόβλημα υγείας. Αρχικά όλα έδειχναν να πηγαίνουν καλά. Μετά από ελάχιστο χρονικό διάστημα, όμως η Μαρίνα Ρακιντζή κόλλησε ένα μικρόβιο στη σπονδυλική στήλη.

Η κατάστασή της επιδεινώθηκε και τελικά η άτυχη γυναίκα πέθανε στο νοσοκομείο. Ο τραγουδιστής έχει ακόμα μια αδερφή, η οποία ζει μόνιμα στην Αμερική και ήρθε στην Ελλάδα για να πει το τελευταίο «αντίο» στη Μαρίνα. Λίγες ημέρες αργότερα επέστρεψε στις ΗΠΑ.

Ο Μιχάλης Ρακιντζής επιβεβαίωσε τη τραγική είδηση μιλώντας στην εφημερίδα On Time. «Χάσαμε τη Μαρίνα. Η αδερφή μου έφυγε έπειτα από ένα μικρόβιο που κόλλησε στη σπονδυλική της στήλη, το οποίο κόλλησε μετά το 13 ωρών χειρουργείο, το οποίο πήγε μια χαρά, αλλά μετά…» αρκέστηκε να πει.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *