Το είπε και το έκανε η Δήμητρα Κατσαφάδου: Με τη La Vie en Rose δώρισαν 100.000 ευρώ στο Make A Wish

Την ευαισθητοποίησή της σε ότι αφορά τα παιδικά έδειξε για άλλη μια φορά η Δήμητρα Κατσαφάδου, αποδεικνύοντας παράλληλα πως εκτός από μια επιτυχημένη επιχειρηματίας είναι και ένας άνθρωπος που κρατά τον λόγο της, αλλά και παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας!


Πριν λίγες ημέρες είχε αναφέρει στον τηλεοπτικό φακό πως θα προχωρούσε στη δωρεά ενός πολύ μεγάλου ποσού στο Make A Wish.

«Η La vie en rose και εγώ θα δωρίσουμε 100.000 ευρώ σε αυτά τα παιδιά γιατί έχω γνωρίσει πολλά παιδιά από αυτά, ζω μέσα από αυτά. Ο Θεός δεν μου έχει δώσει δικό μου παιδί, αλλά προσπαθώ να εκπληρώνω όσες περισσότερες ευχές μπορώ. Σας λατρεύω» είχε τονίσει η γνωστή επιχειρηματίας στον χώρο των καλλυντικών με τη σειρά της La Vie en Rose.

Και στα stories στο Instagram ανάρτησε την απόδειξη της δωρεάς της, ύψους 100. 000μ ευρώ στέλνοντας παράλληλα και το δικό της μήνυμα:
«Σας κοινοποιώ την απόδειξη της δωρεάς μου στο Make A Wish. Να δίνετε όσο περισσότερο μπορείτε για αυτά τα παιδιά! Είναι ΟΛΑ αλήθεια, εγώ πηγαίνω προσωπικά και βλέπω την εκπλήρωση των ευχών του!!! Να μην είστε καχύποπτοι! Να βλέπετε το φως και την αγάπη στην ψυχή σας και να τα σκορπίζετε όσο μπορείτε!»

Η Εταιρεία


Η La Vie En Rose by Dimitra Katsafadou είναι βραβευμένη ελληνική εταιρεία παρασκευής καλλυντικών προϊόντων πλούσια σε φυτικά συστατικά. Δημιουργήθηκε το 2016 από τη Δήμητρα Κατσαφάδου, μια δυναμική επιστήμονα, η οποία, έχοντας μια μικρή κατσαρόλα και ένα μίξερ στην κουζίνα του σπιτιού της, άρχισε να πειραματίζεται με την παρασκευή καλλυντικών κρεμών.


Σήμερα, η εταιρεία διαθέτει μία αλυσίδα 51 υποκαταστημάτων σε Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό, που λειτουργούν υπό τη διεύθυνση της μητρικής εταιρείας, καθώς και ένα πρότυπο εργαστήριο παρασκευής και συσκευασίας των προϊόντων, αδειοδοτημένο από τον ΕΟΦ, με έδρα την Αγία Παρασκευή Αττικής. Τα προϊόντα της La Vie En Rose συνεχώς εμπλουτίζονται, εξελίσσονται και διανέμονται τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο και το εξωτερικό.

Αξιοσημείωτη είναι η δημοφιλία της εταιρείας και της ιδρύτριάς της, Δήμητρας Κατσαφάδου, στα μέσα μαζικής δικτύωσης. Η σελίδα της εταιρείας στο Facebook, La Vie En Rose by Dimitra Katsafadou, ακολουθείται από 510 χιλιάδες άτομα, με βαθμολογία 5 αστέρια, ο λογαριασμός της εταιρείας στο Instagram @lavieenrose_gr αριθμεί περίπου 814 χιλιάδες ακολούθους, ενώ ο προσωπικός λογαριασμός της Δήμητρας Κατσαφάδου @katsafadou αριθμεί περίπου 970 χιλιάδες ακολούθους.
Η δημιουργός της La Vie En Rose

Η Δήμητρα Κατσαφάδου είναι απόφοιτος του τμήματος Χημείας, από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, και κάτοχος Μεταπτυχιακού από το Τμήμα της Ανόργανης Χημείας (ΕΚΠΑ), με τίτλο: «Οργανική και Ανόργανη Σύνθεση Καλλυντικών».

‘Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου στο Χημικό της Αθήνας, παρατηρώντας τις αντιδράσεις των χημικών στοιχείων από μια άλλη οπτική, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι η Χημεία είναι η ψυχολογία της ύλης. Διάφορα σωματίδια αρέσκονταν να ενώνονται με κάποια, ενώ με άλλα καθόλου…Η παραπάνω παρατήρηση με ώθησε να αναπτύξω μια δική μου χημεία, η οποία υπακούει άριστα στη δημιουργία πλούσιων κρεμών και καλλυντικών γενικότερα.’


Η Δήμητρα Κατσαφάδου είναι μια αυτοδημιούργητη επαγγελματίας με μια αυθεντική εξωστρέφεια ως άνθρωπος. Το 2016 δημιούργησε ένα μικρό εργαστήριο στην Αγία Παρασκευή, στην οδό Αγίου Ιωάννου 75, το οποίο, αρχικώς, εξυπηρετούσε και τις λιανικές πωλήσεις. Ο κόσμος αγκάλιασε με θέρμη και εκτίμησε τη νέα τότε χημικό και το όραμα της, με αποτέλεσμα η La Vie En Rose να είναι, πλέον, μια εταιρεία που απαριθμεί 51 και πλέον μητρικά υποκαταστήματα στην Ελλάδα, στην Κύπρο και το εξωτερικό, απασχολεί 280 περίπου εργαζομένους, ενώ αναπτύσσει συνεργασίες με κέντρα αισθητικής, καταστήματα εμπορίας καλλυντικών και πλαστικούς χειρουργούς.

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *