Πέτρος Κόκκαλης και Δήμητρα Ματσούκα: Οι πρώτες κοινές τους δηλώσεις – Η ατάκα της ηθοποιού για τις ευρωεκλογές και το σχόλιο του πολιτικού για τις «Ψυχοκόρες»

 

Ο Πέτρος Κόκκαλης και η Δήμητρα Ματσούκα μίλησαν μαζί δημόσια για πρώτη φορά μετά την αποκάλυψη της σχέσης του, αλλά και τον γάμο τους.


Το ζευγάρι, που παντρεύτηκε τον Δεκέμβριο του 2023, μίλησε στην κάμερα του “Πρωινού” του ΑΝΤ1 για την πολιτική, τις επικείμενες ευρωεκλογές όπου θα δώσει τη μάχη του ο Πέτρος Κόκκαλης, αλλά και την σειρά «Ψυχοκόρες», όπου πρωταγωνιστεί η γνωστή ηθοποιός. 

Για την υποψηφιότητά του στις Ευρωεκλογές, ο Πέτρος Κόκκαλης είπε αρχικά: “Είμαστε ένα καινούργιο κόμμα, ετοιμαζόμαστε πυρετωδώς. Πρέπει και στη χώρα μας να έχουμε ένα κόμμα κλιματικό – πράσινο”.

“Πλησιάζουν οι Ευρωεκλογές και είναι μια έντονη περίοδος για εμάς”, ανέφερε η Δήμητρα Ματσούκα, ενώ σε ερώτηση για το αν πήγαν ταξίδι του μέλιτος μετά τον γάμο τους, απάντησε: “Ταξίδι του μέλιτος δεν πήγαμε, βρεθήκαμε το βράδυ που φάγαμε μαζί”.

Η Δήμητρα Ματσούκα πρόσθεσε κατόπιν: “Ο Πέτρος Δουλεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ, συναντιόμαστε το βράδυ. Για να πω μια λαϊκή έκφραση: Ψαρώνω πολύ όταν πλησιάζω την Ευρωβουλή, μου αρέσει πάρα πολύ η ιδέα της Ευρώπης. Με συγκινεί και είμαι πολύ περήφανη. Δεν έχει αλλάξει κάτι μετά τον γάμο”.


Οι δυο τους ρωτήθηκαν και για τη φετινή συμμετοχή της Ελλάδος στη Eurovision, τονίζοντας πως τους αρέσει η Μαρίνα Σάττι.


Τέλος η Δήμητρα Ματσούκα δήλωσε χαρούμενη για την επιτυχία που έχουν οι “Ψυχοκόρες”, που πλέον προβάλλονται στην ελεύθερη τηλεόραση του ΑΝΤ1.

Από την πλευρά του ο Πέτρος Κόκκαλης σχολίασε: “Είναι πολύ ωραία σειρά, τη βλέπω, την έχω ζήσει από την αρχή που γυριζόταν. Πραγματικά ένας πολύ μεγάλος ρόλος”.

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *