Η Πάρις Χίλτον έγινε μαμά – Η πρώτη φωτογραφία στο Instagram

Η Πάρις Χίλτον αποκάλυψε με ανάρτησή της στο Instagram ότι έγινε μαμά, αφήνοντας άφωνους τους θαυμαστές της. Η κληρονόμος και ο σύζυγός της απέκτησαν τον γιο τους, μέσω παρένθετης μητέρας σύμφωνα με το People.


Η νέα μαμά μοιράστηκε μια γλυκιά φωτογραφία στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου κρατάει το χέρι του μωρού γράφοντας : «Σε αγαπάμε ήδη πέρα από λόγια».

«Ήταν πάντα το όνειρό μου να γίνω μητέρα και είμαι τόσο ευτυχισμένη που ο Κάρτερ και εγώ βρήκαμε ο ένας τον άλλον», είπε αποκλειστικά στο People η Πάρις και πρόσθεσε:

«Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που θα ξεκινήσουμε την οικογένειά μας μαζί και οι καρδιές μας είναι γεμάτες από αγάπη για το αγοράκι μας».


 Η Πάρις Χίλτον παντρεύτηκε τον Κάρτερ Ριμ τον Νοέμβριο του 2021 σε μία εντυπωσιακή τελετή στο κτήμα του αείμνηστου παππού της στο Λος Άντζελες.


Το ζευγάρι έχει μιλήσει ανοιχτά στο παρελθόν για τα σχέδιά τους να «μεγαλώσουν» την οικογένειά τους. «Μιλάγαμε για παιδιά από την αρχή της σχέσης μας, από τους πρώτους μήνες που ήμασταν ζευγάρι», είχε πει σε συνέντευξη της η Πάρις Χίλτον.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *