Η Ελλάδα μάγεψε την Ana de Armas, που έφυγε έκθαμβη από τον τόπο μας: «Αντίο Ελλάδα, είσαι εκθαμβωτική»

 

Η Ελλάδα μάγεψε την Ana de Armas, που ήταν στο τόπο και η γνωστή ηθοποιός μας αποχαιρέτησε τονίζντας ότι είναι έκθαμβη από την ελληνικές ομορφιές.


Η γνωστή ηθοποιός Ana de Armas ήρθε στην Ελλάδα, ως καλεσμένη της Louis Vuitton. Ο οίκος έκανε ένα κλειστό event στο Ηρώδειο, για να παρουσιάσει τη νέα συλλογή κοσμημάτων του και το κεντρικό του πρόσωπο ήταν η 35χρονη Ισπανοκουβανή σταρ.

Η Ana De Armas δεν έμεινε μόνο στη δουλειά κατά την παραμονή της στην Ελλάδα. Έκανε εδώ και κάποιες ολιγοήμερες διακοπές της και μάλιστα έδειξε μαγεμένη από τις ομορφιές της Ελλάδας και πρόβαλε συνέχεια στις σελίδες της στα social media τις μαγικές εικόνες της πατρίδας μας.

Ένα από τα ελληνικά… θεάματα που λάτρεψε ήταν τα ηλιοβασιλέματα, για τα οποία είχε αναφέρει σε ανάρτηση που έκανε στο Instagram: «Τα ηλιοβασιλέματα στην Ελλάδα είναι το κάτι άλλο».

Η Ana de Armas νέα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και για την αποχώρησή της από την Ελλάδα.


 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη A N A D E A R M A S (@ana_d_armas)


 

Επίσης δεν ξέχασε να ευχαριστήσει και τον οίκο Louis Vuitton για την πρόσκλησή της στην εκδήλωσή του ενώ μοιράστηκε με τους ακολούθους της και αρκετά στιγμιότυπα από το ταξίδι τη στην Ελλάδα.

Στη λεζάντα έγραψε: «Αντίο Ελλάδα, είσαι εκθαμβωτική. Ευχαριστώ @louisvuitton που έκανες αυτή την εμπειρία τόσο υπέροχη! Ανυπομονώ για την επόμενη περιπέτεια μας».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *