Εξελίξεις στο θρίλερ της εξαφάνισης του Τζούλιαν Σαντς: Βρέθηκαν ανθρώπινα λείψανα στην περιοχή όπου χάθηκε ο ηθοποιός

 

Ανθρώπινα λείψανα βρέθηκαν στην περιοχή της Καλιφόρνιας στις ΗΠΑ όπου είχε εξαφανιστεί ο ηθοποιός Τζούλιαν Σαντς και το θρίλερ της υπόθεσης αυτής πήρε νέα τροπή.


Τα ανθρώπινα λείψανα βρέθηκαν από πεζοπόρους σε μια ορεινή περιοχή της Νότιας Καλιφόρνια όπου εξαφανίστηκε πριν από πέντε μήνες ο ηθοποιός, Τζούλιαν Σαντς, δήλωσαν οι αρχές.

Η σορός ανακαλύφθηκε γύρω στις 10 το πρωί του Σαββάτου στην έρημο κοντά στο όρος Μπάλντι και μεταφέρθηκε στο ιατροδικαστικό γραφείο για ταυτοποίηση, ανέφερε σε ανακοίνωσή του το Τμήμα Σερίφη της κομητείας Σαν Μπερναρντίνο.

Ο Σαντς,ήταν λάτρης της πεζοπορίας και της ορειβασίας. Η εξαφάνισή του δηλώθηκε στις 13 Ιανουαρίου. Είχε ξεκινήσει ορειβασία για να φτάσει στην κορυφή του όρους Μπάλντι σε ύψος πάνω από 10.000 πόδια (3.048 μέτρα) ανατολικά του Λος Άντζελες.

Την Παρασκευή, η οικογένειά του δημοσίευσε την πρώτη της δήλωση μετά την εξαφάνιση του Σάντς και έδειξε ότι τον θεωρεί νεκρό.


«Συνεχίζουμε να κρατάμε τον Τζούλιαν στις καρδιές μας με φωτεινές αναμνήσεις από αυτόν ως υπέροχο πατέρα, σύζυγο, εξερευνητή, λάτρη του φυσικού κόσμου και των τεχνών και ως πρωτότυπο και συνεργάσιμο ερμηνευτή», αναφέρεται στην ανακοίνωση.


Η τελευταία έρευνα για τον εντοπισμό του έγινε στις 17 Ιουνίου. Ήταν η όγδοη οργανωμένη έρευνα από την εξαφάνισή του και ήταν ανεπιτυχής, ανέφεραν οι αρχές.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *