Μπισκότα λεμονιού κρακελέ σύμφωνα με τη συνταγή του Άκη Πετρετζίκη!

Δείτε πώς μπορείτε να ετοιμάσετε εύκολα μαλακά μπισκότα λεμονιού κρακελέ. Απολαύστε τα είτε σκέτα είτε γεμιστά με κρέμα λεμονιού. Ιδανικά soft cookies για τον καφέ σας!


Θα χρειαστείτε:

200 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη

150 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου

350 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.


1 αυγό, μεσαίο

χυμό λεμονιού, από 1 λεμόνι

ξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι

1/4 κ.γ. κίτρινο χρώμα ζαχ/κης σε πάστα

1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ

1 πρέζα αλάτι

100 γρ. άχνη ζάχαρη

Για το σερβίρισμα

250 γρ. τυρί κρέμα

80 γρ. άχνη ζάχαρη

ξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι

1 κ.σ. χυμό λεμονιού

Δείτε βήμα-βήμα τη συνταγή στο akispetretzikis.com

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *