Βρετανία: Νεκρό ένα κορίτσι από το αυτοκίνητο που μπήκε σε σχολείο έπεσε σε τοίχο στο Γουίμπλεντον

 

Οι βρετανικές αρχές ανακοίνωσαν ότι έχασε τελικά τη ζωή του ένα κορίτσι το οποίο είχε τραυματιστεί σοβαρά από το αυτοκίνητο που έπεσε σε σχολείο στο Γουίμπλεντον του Λονδίνου νωρίτερα σήμερα Πέμπτη (6.7.2023) το μεσημέρι.


Από το τραγικό περιστατικό έχουν τραυματιστεί άλλα 8 άτομα, εκ των οποίων οι 6 είναι ανήλικα κορίτσια.

Όλα έγιναν νωρίτερα σήμερα στο Λονδίνο της Βρετανίας, όταν ένα αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού μπήκε από άγνωστη αιτία μέσα στο σχολείο Study Prep στο Γουίμπλεντον. Το τζιπ έσπασε τον φράχτη και «καρφώθηκε» στην είσοδο.

Στο σημείο φαίνεται ότι γινόταν κάποιο πικ νίκ, όπως μαρτυρά το τραπεζομάντηλο που φαίνεται να βρίσκεται κάτω από το μεγάλο αυτοκίνητο. Στον αρχικό απολογισμό γινόταν αναφορά για 9 τραυματίες, εκ των οποίων οι 7 ανήλικοι και ότι κάποιοι νοσηλεύονταν σε κρίσιμη κατάσταση.

Λίγη ώρα αργότερα, η Μητροπολιτική Αστυνομία επιβεβαίωσε τον θάνατο ενός κοριτσιού. Σημειώνεται ότι το Study Prep είναι ιδιωτικό σχολείο θηλέων για ηλικίες από 4 έως 11 ετών, αναφέρει η βρετανική Metro.


 

Σύμφωνα, επίσης, με τη DailyMail και την Evening Standard, ο οδηγός αντιμετώπισε «πρόβλημα υγείας» ενώ οδηγούσε και έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα να «καρφωθεί» στην είσοδο του σχολείου του Γουίμπλεντον.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *