Βρετανία: Η Κέιτ Μίντλετον χειρουργήθηκε στην κοιλιά #ΚέιτΜίντλετον

Ανησυχία στην κοινή γνώμη της Βρετανίας έχει προκαλέσει η προγραμματισμένη επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε η Κέιτ Μίντλετον.  Σύμφωνα με ανακοίνωση του Παλατιού του Κένσινγκτον, η Κέιτ υποβλήθηκε σε χειρουργείο στην κοιλιακή χώρα σε ιδιωτικό νοσοκομείο του Λονδίνου. Θα παραμείνει στο νοσοκομείο για 10 έως 14 ημέρες και στη συνέχεια θα αναρρώσει στο σπίτι της. Δεν αναμένεται να επιστρέψει στα επίσημα καθήκοντά της πριν από το Πάσχα.


Προφανώς, σύμφωνα με την ΕΡΤ,  πρόκειται για κάποια σοβαρή επέμβαση, όμως δε δίνονται διευκρινίσεις για το τι ακριβώς συμβαίνει. Το μόνο που λέει η ανακοίνωση είναι ότι η Πριγκίπισσα ελπίζει ότι ο κόσμος θα κατανοήσει την επιθυμία της για ιδιωτικότητα όσον αφορά τις λεπτομέρειες της υγείας της, αλλά και μία φυσιολογική αποθεραπεία για την ίδια και την οικογένεια της.

Πάντως, αξιωματούχοι του Παλατιού διευκρίνισαν ότι η επέμβαση δεν αφορά κάποια κακοήθεια.

Βρετανικά ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι και ο σύζυγός της και διάδοχος του θρόνου θα απέχει το επόμενο διάστημα από κάποιες δραστηριότητές του, ενώ ίσως καθυστερήσει ή ματαιωθεί η ευρωπαϊκή περιοδεία που ετοίμαζε το πριγκιπικό ζεύγος.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *