Βομβαρδισμός της Χεζμπολάχ τραυμάτισε 14 στρατιώτες του Ισραήλ

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε σήμερα ότι 14 στρατιώτες τραυματίστηκαν, εκ των οποίων έξι σοβαρά, κοντά στα σύνορα με τον Λίβανο από πλήγμα, την ευθύνη για το οποίο ανέλαβε η υποστηριζόμενη από το Ιράν Χεζμπολάχ του Λιβάνου.


“Τις τελευταίες ώρες, ένας αριθμός αντιαρματικών πυραύλων και μη επανδρωμένων αεροσκαφών ταυτοποιήθηκαν καθώς διέσχιζαν τα σύνορα από το έδαφος του Λιβάνου προς το χωριό Αραμπ αλ-Αράμσε στο βόρειο Ισραήλ”, ανακοίνωσε ο στρατός. “Έξι στρατιώτες τραυματίστηκαν σοβαρά, δύο φέρουν μετρίου βαθμού τραύματα και οι άλλοι δύο ελαφρά”, διευκρίνισε.

Νωρίτερα, η υπηρεσία πρώτων βοηθειών είχε ανακοινώσει ότι υπάρχουν 14 τραυματίες από πλήγμα. Το ιατρικό κέντρο της Γαλιλαίας είχε ανακοινώσει ότι “δεκατέσσερις τραυματίες, εκ των οποίων δύο βαριά, μεταφέρθηκαν από το χωριό Αραμπ αλ-Αράμσε”.

Η Χεζμπολάχ ανακοίνωσε ότι εξαπέλυσε πυραύλους και μη επανδρωμένα αεροσκάφη σε ισραηλινή στρατιωτική εγκατάσταση στο Αραμπ αλ-Αράμσε σε απάντηση για τη δολοφονία από το Ισραήλ μελών και διοικητών της Χεζμπολάχ στον Λίβανο.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *