Τρόμος από ανατριχιαστική προειδοποίηση Μεντβέντεφ: «Μονόδρομος η χρήση πυρηνικών αν κερδίσουν οι Ουκρανοί»

 

Ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ προκάλεσε τρόμο στην υφήλιο, καθώς ο τέως πρωθυπουργός της Ρωσίας και αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της χώρας είπε χωρίς περιστροφές, πως αν η Ουκρανία κερδίσει τον πόλεμο τότε θα είναι μονόδρομος για τη Μόσχα η χρήση πυρηνικών όπλων.


Ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ τα έχει ξαναπεί βέβαια, αυτά περί χρήσης πυρηνικών όπλων από την Ρωσία στον πόλεμο με την Ουκρανία. Κάθε φορά όμως, μια τέτοια δήλωση είναι σοκαριστική και προκαλεί τρόμο και ανησυχία στον πλανήτη.

Ο τέως πρωθυπουργός της Ρωσίας και αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας επισήμανε σε μήνυμά του στο Telegram λίγο μετά τη νέα επίθεση με ουκρανικά drones κατά της Μόσχας ότι: «Οι εχθροί μας πρέπει να προσεύχονται υπέρ των πολεμιστών μας γιατί δεν αφήνουν την “παγκόσμια πυρηνική φωτιά” να φουντώσει» και εκεί  έριξε τη βόμβα περί πυρηνικών. «Αν καταλάμβαναν μέρος της γης μας, τότε θα έπρεπε, δυνάμει των κανόνων του διατάγματος του Προέδρου της Ρωσίας της 06/02 /2020, να προχωρήσουμε στη χρήση πυρηνικών όπλων».

Αναλυτικά ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ ανέφερε στο μήνυμά του στο Telegram:

«Οι Ένοπλες Δυνάμεις μας, αποκρούοντας την αντεπίθεση του συλλογικού εχθρού, προστατεύουν τους πολίτες της Ρωσίας και της γης μας. Αυτό είναι προφανές σε όλους τους αξιοπρεπείς ανθρώπους. Αλλά πέρα από αυτό, αποτρέπουν τις παγκόσμιες συγκρούσεις.


Άλλωστε, αν φανταστούμε ότι η επίθεση των Ουκρομπαντεριστών (σ.σ Στέπαν Μπαντέρα, ο θεωρητικός του ουκρανικού εθνικισμού που συνεργάστηκε με του Ναζί) με την υποστήριξη του ΝΑΤΟ ήταν επιτυχής και καταλάμβαναν μέρος της γης μας, τότε θα έπρεπε, δυνάμει των κανόνων του διατάγματος του Προέδρου της Ρωσίας της 06/02 /2020, να προχωρήσουμε στη χρήση πυρηνικών όπλων.


Απλώς δεν υπάρχει άλλη διέξοδος. Επομένως, οι εχθροί μας πρέπει να προσεύχονται υπέρ των πολεμιστών μας. Δεν αφήνουν την παγκόσμια πυρηνική φωτιά να φουντώσει».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *