Τραγικός θάνατος για διάσημη Τζαμαϊκανή instragrammer! Βρέθηκε να επιπλέει νεκρή στη θάλασσα

Ειδικότερα, το πτώμα της γνωστής instagrammer Aneka Townsend ή αλλιώς Kayan ή Slickianna, που βρέθηκε να επιπλέει στη θάλασσα, φέρεται να αναγνωρίστηκε από συγγενή της το Σάββατο, όπως αναφέρουν πληροφορίες του «Jamaica Loopnews».


Την ίδια ώρα, η αστυνομία έχει ταυτοποιήσει έναν άνδρα από το Ανόβερο ως βασικό ύποπτο για τον θάνατο της γυναίκας. Ακόμα δεν έχει γνωστοποιηθεί η αιτία του θανάτου, αλλά η Aneka Townsend βρέθηκε ημίγυμνη με τραύματα στο κεφάλι και τον λαιμό.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ζητά από τον ύποπτο άνδρα ονόματι Rushane Patterson να παραδοθεί στο αστυνομικό τμήμα του Freeport, ώστε να διαλευκανθεί η δολοφονία της instagrammer.

Η αστυνομία ανέφερε ότι διεξήχθη σειρά επιχειρήσεων σε γειτονική ενορία και ανακτήθηκε ένα όχημα που ίσως έχει σχέση με την υπόθεση του θανάτου της Aneka Townsend. Επιπλέον, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι αστυνομικές Αρχές ζητούν από οποιονδήποτε πιστεύει ότι έχει πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν την έρευνα να επικοινωνήσει. Η άτυχη γυναίκα με πάνω από 319Κ ακολούθους στο instragram, ήταν μητέρας ενός μικρού αγοριού.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *