Το ευχαριστώ του Ζελένσκι στο διάσημο ζευγάρι του Hollywood!

Την ευγνωμοσύνη τους για τη βοήθεια που προσφέρουν στη χωρά του εξέφρασε ο  πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντιμίρ Ζελένσκι, σε επικοινωνία που είχε με τους ηθοποιούς Μίλα Κούνις και Άστον Κούτσερ.


Το ζευγάρι των ηθοποιών έχει συγκεντρώσει περίπου 35 εκατ. δολάρια για τους Ουκρανούς πρόσφυγες, ενώ καλεί το κόσμο να συνεχίσουν να κάνει δωρεές για τους εκτοπισμένους.

Την επικοινωνία του με την Μίλα Κούνις και τον Άστον Κούτσερ, ο Βολοντιμίρ Ζελένσκι έκανε γνωστή ο ίδιος ο πρόεδρος της Ουκρανίας, στο νέο του διάγγελμα προς τον ουκρανικό λαό.

Οι δύο ηθοποιοί – που είχαν θέσει ως στόχο τα 30 εκατ.- έχουν ανακοινώσει ότι οι ίδιοι θα δώσουν 3 εκατομμύρια δολάρια για να στηρίξουν τον κόσμο που πλήττεται από τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Η Μίλα Κούνις και ο Άστον Κούτσερ δημιούργησαν για τον πόλεμο στην Ουκρανία μια σελίδα στο GoFundMe και μέχρι πρότινος είχε ήδη δεχθεί 69.500 δωρεές, με αποτέλεσμα να έχουν συγκεντρωθεί τουλάχιστον 34.826.000 δολάρια. Το ζευγάρι των ηθοποιών- που είχαν θέσει ως στόχο τα 30 εκατ.- έχει ανακοινώσει ότι οι ίδιοι θα δώσουν 3 εκατομμύρια δολάρια. Το ζευγάρι επίσης προέτρεψε το κοινό να μην σταματήσει τις δωρεές, επειδή επετεύχθη ο αρχικός στόχος των 30 εκατ. δολαρίων και τους παρέπεμψε στις πλατφόρμες Flexport.org και Airbnb.org, προκειμένου να προσφέρουν περαιτέρω βοήθεια στους Ουκρανούς, τονίζοντας πως κάθε τους δολάριο θα αντιμετωπιστεί με τον απαιτούμενο σεβασμό.


Η Μίλα Κούνις γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ουκρανία και μετακόμισε στις ΗΠΑ σε ηλικία επτά ετών με την οικογένειά της.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *