Το δράμα του μικρού Τόνι που έχασε και τα δύο του πόδια από την κακοποίηση των γονιών του!

Η κακοποίηση σημάδεψε τον Τόνι από μικρή ηλικία.


Ήταν μόλις 41 ημερών, το 2014, όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα ύστερα από ξυλοδαρμό από τους γονείς του, Τζούντι και Τόνι Σμιθ.

Το ζευγάρι κρίθηκε ένοχο για βία σε βάρος του παιδιού τους και το 2018 καταδικάστηκε σε δεκαετή φυλάκιση.

Ένα χρόνο νωρίτερα, το 2017, και τα δύο πόδια του Τόνι ακρωτηριάστηκαν λόγω των πολλαπλών τραυματισμών που είχε υποστεί από τη βρεφική του ηλικία.

paidaki

Ο μικρός ανεβαίνει τον δικό του Γολγοθά, καλείται να αντιμετωπίσει δυσκολίες και μαθαίνει να περπατά σε προσθετικά πόδια χωρίς πατερίτσες.


Ο επτάχρονος ζει πλέον με τους θετούς του γονείς, Πόλα και Μαρκ Χιούτζελ, που οργανώνουν εκστρατείες κατά της παιδικής κακοποίησης.


Οι νέοι γονείς του μικρού Τόνι τού δείχνουν τα συναισθήματα που τόσο του έλλειψαν στα αρχικά στάδια της ζωής του. Τον ενθαρρύνουν, τον θαυμάζουν, τον αγαπούν.

paidaki8

Η γνωριμία του μικρού με τον Ουίλιαμ και την Κέιτ έγινε στη διάρκεια χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης, στο Αββαείο του Ουέστμινστερ, όπου το πριγκιπικό ζεύγος είχε μια ζεστή συνομιλία με τον Τόνι και τη θετή μητέρα του.

‼Video from #PrinceWilliam& #DuchessofCambridge meeting little hero Tony hudgell during a Christmas Carol service♥️

The SERVICE HOSTED by Duchess,tribute to the incredible work of individuals and organisations across the UK who have supported their communities through pandemic pic.twitter.com/gdY1obh6bb

— Omayma kingdom (@omabelllll) December 10, 2021

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *