Της τρελής έγινε σε πτήση της Thai Airways – Επιβάτης σε κατάσταση αμόκ έσπασε πόρτα τουαλέτας και χτύπησε αεροσυνοδό – Δείτε το βίντεο

Χαμός έγινε σε πτήση της Thai Airways, όταν έναν Βρετανό επιβάτη φαίνεται να τον έπιασε αμόκ από άγνωστη αιτία, έσπασε μια πόρτα τουαλέτας, επιτέθηκε σε άλλο επιβάτη και μετά επιτέθηκε και χτύπησε άνδρα αεροσυνοδό.


Σύμφωνα με την Daily Mail, το αεροπλάνο της Thai Airways εκτελούσε στις 7 Φεβρουαρίου την πτήση Μπανγκόκ-Λονδίνο, όταν ένας 35χρονος επιβάτης που βρισκόταν στην τουαλέτα ξεκίνησε να φωνάξει και να χτυπά με τις γροθιές του την πόρτα, σπάζοντας τους μεντεσέδες.

Μια 22χρονη επιβάτιδα περιέγραψε το τι ακρβώς έγινε. «Ένας μεγαλύτερος σε ηλικία επιβάτης – με το λευκό T-shirt, προσπάθησε να τον βγάλει έξω. Ξέσπασε καυγάς και κατέληξε να ρίξει γροθιά στον αεροσυνοδό. Νομίζω ότι του έσπασε τη μύτη», ανέφερε

Στο βίντεο που τράβηξε η εν λόγω επιβάτης ο αεροσυνοδός φαίνεται να πλησιάζει τους δύο άνδρες που τσακώνονται, προσπαθώντας να τους χωρίσει, Λίγο μετά ο τρελαμένος άνδρας του έριξε γροθιά και τον ξάπλωσε στο πάτωμα.

Αμέσως άλλοι επιβάτες έπεσαν πάνω στον τρελαμένο άνδρα και κατόρθωσαν να τον ακινητοποιήσουν.



«Δύο επιβάτες κάθισαν δίπλα του και τον συγκρατούσαν στη θέση του. Έπρεπε να ανεχτούμε τις φωνές του. Ήταν πολύ προσβλητικός. Η κατάσταση ήταν πολύ άσχημη. Ορισμένοι άλλαξαν θέση και τα παιδιά μεταφέρθηκαν στο πίσω μέρος του αεροπλάνου. Κατά την προσγείωση ήρθε η αστυνομία και τον έβγαλε από το αεροπλάνο», είπε η 22χρονη.


Όταν το αεροπλάνο προσγειώθηκε στο Χίθροου ο 35χρονος άνδρας συνελήφθη.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *