Συνεχίζει τις προκλήσεις ο αμετανόητος εντολοδόχος πρωθυπουργός της Βόρειας Μακεδονία: Αποκάλεσε ξανά την χώρα του «Δημοκρατία της Μακεδονίας»

Όχι μόνο δεν ιδρώνει τ’ αυτί της πολιτικής ηγεσίας της Βόρειας Μακεδονίας, αλλά ο ένας μετά τον άλλο συνεχίζουν τις προκλήσεις με το όνομα της χώρας.


Ούτε οι διεθνείς αντιδράσεις και φυσικά οι έντονες ελληνικές αντιδράσεις, ούτε οι προειδοποιήσεις από ΕΕ και ηγέτες χωρών δεν πτοεί την ηγεσία VMRO – DPMNE που επιμένει από την πρώτη στιγμή να αποκαλεί τη χώρα «Μακεδονία».

Το νέο λάδι στη φωτιά έριξε και πάλι ο αρχηγός του VMRO-DPMNE και μελλοντικός πρωθυπουργός Χρίστιαν Μίτσκοσκι ο οποίος αποκάλεσε «Δημοκρατία της Μακεδονίας» τη χώρα του, σε συγχαρητήριο μήνυμά του προς τους πολίτες, με αφορμή την ημέρα των αδελφών Κυρίλλου και Μεθοδίου.

«Εκ μέρους μου και εκ μέρους του VMRO-DPMNE, συγχαίρω όλους τους πολίτες της Δημοκρατίας της Μακεδονίας για τη σημερινή εορτή, την Ημέρα των Πανσλάβων φωτιστών, των Αγίων αδελφών Κυρίλλου και Μεθοδίου» σημείωσε ο Μίτσκοσκι, σε γραπτό μήνυμά του, το οποίο αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του κόμματός του.

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *